CELEBRITIESSHOWBIZΛύγισε η μητέρα του Ντάνου: «Μου αρκεί που σε βλέπω, δεν θέλω...

Λύγισε η μητέρα του Ντάνου: «Μου αρκεί που σε βλέπω, δεν θέλω να μιλήσω» (βίντεο)

Συγκινητική ήταν η είσοδος τρων τριών φιναλίστ του ημιτελικού του Survivor στο θεατράκι του άλσους Βεΐκου, καθώς, εκτός από τους πρώην συμπαίκτες τους, τους περίμεναν στις κερκίδες και μέλη της οικογένειάς τους. Παράλληλα, είδαμε την πρώτη συνάντηση του Ντάνου με την οικογένειά του.

Πρώτος μπήκε στο χώρο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος, αφού φώναξε το καθιερωμένο «Survivors» με τους υπόλοιπους Διάσημους, χαιρέτισε τον κόσμο, με την κάμερα να μας δείχνει τη μητέρα του και τον αδερφό του.

Την μητέρα του παίκτη, Ράνια, την έχουμε δει στο παρελθόν σε έπαθλο επικοινωνίας, ενώ αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδαμε στις κάμερες τον (μικρότερο) αδερφό του, Χάρη.

Ο Γιώργος και ο Χάρης είναι ιδιαίτερα «δεμένοι» και, μάλιστα, έχουν μαζί το βενζινάδικό τους στην Σκιάθο.

Λίγη ώρα αργότερα, προβλήθηκε βίντεο από τη συνάντηση του 34χρονου Σκιαθίτη με όλα τα μέλη της οικογένειάς του, την πρώτη εδώ και περίπου πέντε μήνες, οπότε και ο Γιώργος έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, η μητέρα του δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά της και τον έσφιξε στην αγκαλιά της, λέγοντάς του, μεταξύ άλλων, «μου αρκεί που σε βλέπω, δεν θέλω να μιλήσω. Tελείωσε… είσαι πάλι μαζί μας! Σε βλέπαμε όλους αυτούς τους μήνες τι τράβηξες».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS