CELEBRITIESSHOWBIZΜαρί Σαντάλ - Μαρία Ολυμπία: Οι καλύτερες φίλες!

Μαρί Σαντάλ – Μαρία Ολυμπία: Οι καλύτερες φίλες!

Μητέρα και κόρη μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη μόδα και βγήκαν βόλτα για ψώνια.

Της Εύας Βλαχάβα

Η Μαρία-Ολυμπία είναι το πρώτο μέλος της οικογένειας του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ που πήρε την απόφαση, λόγω σπουδών Μόδας και Φωτογραφίας στο NYU, να μετακομίσει από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη. Και φαίνεται ότι η πόλη αυτή, εκτός από όνειρο κάθε εφήβου, ταιριάζει απόλυτα στη 19χρονη fashionista, καθώς είναι μια από τις μητροπόλεις της μόδας και της Τέχνης.

marichantal olympia

Τα ίδια ενδιαφέροντα με την κόρη της μοιράζεται η Μαρί Σαντάλ, η οποία πρόσφατα επισκέφθηκε τη Μαρία-Ολυμπία στο Σόχο, όπου η νεαρή έχει εγκατασταθεί τους τελευταίους τρεις μήνες. Οι δυο τους, με απλό αλλά ξεχωριστό στυλ, απαθανατίστηκαν να κάνουν τα ψώνια τους στο Μανχάταν και να περνούν καλά μαζί, όπως δυο επιστήθιες φίλες.

marichantal olympia1

Αυτή, φυσικά, δεν ήταν η πρώτη φορά που η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια ρούχων επισκέφθηκε την κόρη της στη Νέα Υόρκη, καθώς συχνά το νέο it girl της μόδας ενημερώνει τους σχεδόν 50.000 ακολούθους της στα social media για τις εξορμήσεις της με τη μητέρα της σε επιδείξεις μόδας, γκαλερί και άλλα event στο Big Apple.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS