CELEBRITIESSHOWBIZΜάριος Πρίαμος: Ποιος είναι ο «τρελός Κύπριος» που απέδειξε ότι είναι μαχητής;

Μάριος Πρίαμος: Ποιος είναι ο «τρελός Κύπριος» που απέδειξε ότι είναι μαχητής;

Όσοι τον χαρακτήρισαν από την αρχή του Survivor ως έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες και φαβορί για τον τελικό του δικαιώθηκαν: Ο Μάριος Ιωαννίδης κατάφερε να κοντράρει στα ίσα τον λαοφιλή Γιώργο Αγγελόπουλο, έχοντας, μάλιστα, αντιμετωπίσει έναν σοβαρό τραυματισμό μετά το τροχαίο των Μαχητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν ο Μάριος του Survivor οργάνωνε την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ (φωτογραφία)

Ο Μάριος είναι 30 χρονών και γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Ο πατέρας του, Πρίαμος και η μητέρα του, Λία, με καταγωγή από Λευκωσία και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, είναι γνωστοί και διαπρεπείς γυμναστές και ιδιαίτερα αγαπητοί καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

Έχει σπουδάσει γυμναστής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής καταδύσεων, ενώ έχει εργαστεί και ως μοντέλο. Ασχολείται ιδιαίτερα με την κολύμβηση, την ποδηλασία, τις καταδύσεις και την αντισφαίριση.

Στην περιγραφή του στην ιστοσελίδα του Survivor αναφέρεται ως δραστήριος και πεισματάρης και δηλώνει ότι πιστεύει πως θα τον βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι η εκπαίδευση που έχει στις καταδύσεις και στα αθλήματα με τα οποία ασχολείται.

Όλους αυτούς τους πέντε μήνες ο Μάριος δεν πρωταγωνίστησε ποτέ σε κάποιο καβγά ή, έστω, διαφωνία, ενώ ήταν ο μόνος παίκτης που δεν προτάθηκε ποτέ ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η πορεία του στο Survivor «στιγματίστηκε» από τον τραυματισμό του στο τροχαίο των Μαχητών, εξαιτίας του οποίου παρέμεινε στο νοσοκομείο επί δύο εβδομάδες. Παρά την περιπέτεια, όμως, ο «τρελο-Κύπριος» επέστρεψε στους στίβους του Αγίου Δομίνικου σαν να μην πέρασε μια μέρα και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, με πείσμα και πάθος σε κάθε αγώνισμα, σε σημείο που πολλοί διερωτήθηκαν αν ο τραυματισμός του ήταν τόσο σοβαρός, όσο ανέφερε η παραγωγή.

Ωστόσο, ο Μάριος βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων όταν το φως της δημοσιότητας είδαν παλιότερες αναρτήσεις του στα social media, το 2001, στις οποίες καταφερόταν εναντίον των μεταναστών. «Ο Μάριος είναι ένα άτομο που αγαπάει πολύ τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον. Είναι ο άνθρωπος που αν θα έβλεπε ένα τραυματισμένο γατάκι στο δρόμο θα σταματούσε για να το πάει στον κτηνίατρο, που έδωσε δουλειά σε αλλοδαπούς και που σέβεται τον άνθρωπο. Ποτέ δεν ασχολήθηκα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά δεν ξέρω αν είναι γραμμένα από τον Μάριο ή αν είναι λόγια του Μάριου», ξεκαθάρισε η μητέρα του, Λία, τονίζοντας δεν έχει πέσει στην αντίληψή της κάποια σχέση του γιου της με την ακροδεξιά, όπως ανέφεραν ορισμένοι λόγων των αναρτήσεών του.

Επιβεβαιώνοντας το όνομα της ομάδας του, ο 30χρονος Μαχητής υπήρξε επίμονος και αποδοτικός στα αγωνίσματα, κάτι που του αναγνωρίζουν ακόμα και οι ορκισμένοι «εχθροί» του. Μάλιστα, από τους 253 αγώνες που έδωσε, κέρδισε 150 και έχασε 103, είχε δηλαδή ποσοστό επιτυχίας 59,3%, το δεύτερο μεγαλύτερο στο Survivor, περίπου μία μονάδα μικρότερο από εκείνο του νικητή του παιχνιδιού, Γιώργου Αγγελόπουλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS