CELEBRITIESSHOWBIZMasterchef: Η αποχώρηση που ζόρισε παίκτες και τηλεθεατές και …συγκίνησε τον Πάνο...

Masterchef: Η αποχώρηση που ζόρισε παίκτες και τηλεθεατές και …συγκίνησε τον Πάνο Ιωαννίδη

Καθώς πλησιάζουμε προς τον τελικό του Masterchef, δεν θα αργούσε να φτάσει και η στιγμή που δημοφιλείς παίκτες θα έρχονταν αντιμέτωποι. Μια τέτοια αναμέτρηση ήταν και η σημερινή, ανάμεσα στον Παντελή – που είναι ιδιαιτέρως αγαπητός στο κοινό – και την Ιωάννα, που επίσης είναι μια παίκτρια με συμπάθειες.

Η αγωνία και ο προβληματισμός ήταν εμφανής και στα σχόλια των παικτών που δεν ήθελαν να φύγει ο Παντελής, δεν ήθελαν αυτό το δίδυμο να συναγωνίζεται, ήθελαν να γίνει ανατροπή και να επιστρέψουν και οι δυο παίκτες στο σπίτι.

Ενδεικτικά κάποια σχόλια:

Την ψυχολογία αυτή εξέφρασε on camera με τον καλύτερο τρόπο ο ίδιος ο  Παντελής: «Είναι η άβολη στιγμή που ένα αγαπημένο πρόσωπο ή που θα σε βγάλει ή θα το βγάλεις»

Οι δυο παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο με μπακαλιάρο του guest chef Βασίλη Μουρατίδη και τελικά, οι τρεις κριτές και ο καλεσμένος τους αποφάσισαν ότι ο παίκτης με το πιο αδύναμο πιάτο, που αποχωρεί από το Masterchef, είναι η Ιωάννα.

Οι διαφορές ανάμεσα στα δυο πιάτα ήταν μικρές και το αποτέλεσμα κρίθηκε στον πόντο: 29 για τον Παντελή και 28 για την Ιωάννα. Η αποχώρηση της Ιωάννας, εκτός από τον αριθμό των διαγωνιζόμενων που μειώθηκε, είχε ως αποτέλεσμα να μείνει χωρίς κανέναν παίκτη στην ομάδα του ο Πάνος Ιωαννίδης– η βαθμολογία του οποίου, μάλιστα, ήταν αυτή που έκρινε και την αποχώρησή της.

Η συγκίνηση του σεφ Ιωαννίδη ήταν εμφανής, όχι μόνο γιατί έχασε την τελευταία του παίκτρια, αλλά γιατί όπως είπε έχει κερδίσει τον σεβασμό του ως μαγείρισσα και ως παίκτρια – και της έκανε πρόταση να συνεργαστούν. Και τη συνόδευσε στην έξοδο!

Δείτε την αποχώρηση της Ιωάννας Μπουρλόκα:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS