CELEBRITIESSHOWBIZMeghan Markle - Kate Middleton: Ποιες οι διαφορές στα φορέματα του αρραβώνα...

Meghan Markle – Kate Middleton: Ποιες οι διαφορές στα φορέματα του αρραβώνα τους; (εικόνες)

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κυκλοφόρησαν την Πέμπτη τις επίσημες φωτογραφίες του αρραβώνα τους, που ανακοινώθηκε τον προηγούμενο μήνα.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, από τον Alexi Lubomirski, στο Frogmore House στο Windsor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάρι και Μέγκαν σε μια φωτογράφιση έκπληξη -Το φόρεμα των 50.000 ευρώ (εικόνες)

Οι φωτογραφίες δείχνουν το χαρούμενο ζευγάρι χαλαρό και χαμογελαστό σε ασπρόμαυρα στιγμιότυπα. Ωστόσο, οι φωτογραφίες διαφέρουν πολύ έντονα από εκείνες του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, το Δεκέμβριο του 2010.

Για την επίσημη φωτογράφηση της Kate και του William, τα outfits ήταν, φυσικά, επίσημα. Ο William φόρεσε ένα κοστούμι Turnball and Asser, όπως και ο Harry φόρεσε ένα εξίσου επίσημο κοστούμι σε navy απόχρωση. Στην ανεπίσημη φωτογραφία, ο William φόρεσε τζιν και λευκό πουκάμισο με μπεζ πουλόβερ, ενώ ο Harry διάλεξε ένα μαύρο παλτό Burberry, σύμφωνα με τη The Telegraph, για να προστατέψει την αγαπημένη του απ’ το κρύο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα πρώτα σχέδια από το νυφικό της Meghan Markle (εικόνες)

Για την επίσημη φωτογραφία αρραβώνων της, η Kate φόρεσε ένα λευκό φόρεμα του brand Reiss και σκουλαρίκια Links, σύμφωνα με το BBC. H Meghan διάλεξε μία δημιουργία του οίκου Ralph & Russo Couture Φθινόπωρο 2016-2017, με λεπτομέρειες από χρυσά κεντήματα για την επίσημη φωτογραφία. Για την ανεπίσημη φωτογράφηση, η Kate διάλεξε μία λευκή μπλούζα Whistles, ενώ η Meghan διάλεξε ένα λευκό ζιβάγκο Victoria Beckham.

Απ’ ότι φαίνεται, η Meghan Μarkle κάνει τα σωστά βήματα για να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας ως η νέα fashionable πριγκίπισσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS