CELEBRITIESSHOWBIZMeghan Markle: Το ονειρεμένο νυφικό της θα έχει την υπογραφή Έλληνα σχεδιαστή;

Meghan Markle: Το ονειρεμένο νυφικό της θα έχει την υπογραφή Έλληνα σχεδιαστή;

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, επισημοποίησαν τελικά τη σχέση τους, που αυτό σημαίνει ότι ένας ακόμη βασιλικός γάμος θα πραγματοποιηθεί την Άνοιξη του 2018 και ένα ακόμη βασιλικό νυφικό αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Meghan Markle – Prince Harry: To εντυπωσιακό μονόπετρο και οι πρώτες φωτογραφίες

Η μέλλουσα νυφούλα ήδη έδωσε στον Τύπο τις πρώτες πληροφορίες για το πώς ονειρεύεται το νυφικό φόρεμά της. Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Glamour, το 2016, ανέφερε ότι για τον ρόλο της ως Rachel Zane που υποδύεται στη «Suits» ήταν προγραμματισμένο να φορέσει σε ένα επεισόδιο ένα πανέμορφο νυφικό, το οποίο όμως δεν ταίριαζε με το προσωπικό της στιλ.

Στη συνέχεια η Meghan Markle περιέγραψε το ονειρεμένο για αυτήν νυφικό, αλλά και ποιοι είναι οι αγαπημένοι της σχεδιαστές μόδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς σχολίασαν οι γονείς της Meghan Markle τον αρραβώνα με τον πρίγκιπα Harry;

«Έχω την πολυτέλεια να φοράω πανέμορφα κομμάτια ρούχων καθημερινά στη δουλειά μου, οπότε το προσωπικό μου στιλ – είτε για γάμο ή όχι – είναι πολύ χαλαρό.” Κλασικό και απλό, ίσως με ένα μοντέρνο twist. Προτιμώ τα νυφικά που είναι ρομαντικά. Η Delphine Manivet και ο Χρήστος Κωστανέλος είναι από τους αγαπημένους μου που ξεχωρίζω για τη μοναδικότητά τους, ενώ θα είμαι για πάντα οπαδός του Ellie Saab…»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS