CELEBRITIESSHOWBIZΜέλανη Στέλιου: Μιλά για τη θύελλα που ξέσπασε στα social media μετά το...

Μέλανη Στέλιου: Μιλά για τη θύελλα που ξέσπασε στα social media μετά το δημόσιο θηλασμό του γιου της

Η Μέλανη Στέλιου μιλά για τη θύελλα που ξέσπασε στα social media με τις φωτογραφίες του μωρού της να θηλάζει και το δικαίωμα στον δημόσιο θηλασμό!

Με μια προσωπική ανάρτηση και κάποιες φωτογραφίες να θηλάζει τον γιο της στο Facebook, η παρουσιάστρια και ηθοποιός Μέλανη Στέλιου έγινε χωρίς να το θέλει «πρέσβειρα» του θηλασμού σε δημόσιους χώρους.

Στο νέο τεύχος του LIFE που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με τον Φιλελεύθερο εξηγεί πώς η πιο φυσική μητρική πράξη είναι ακόμη ταμπού στην Κύπρο.

«Με αφορμή μια προηγούμενη ανάρτησή μου, πολλές εκατοντάδες γυναίκες επικοινώνησαν μαζί μου περιγράφοντας απίστευτα περιστατικά. Τις έδιωξαν από εστιατόρια, τους υπέδειξαν να πάνε στην τουαλέτα να θηλάσουν, τις εξύβρισαν» ανέφερε ανάμεσα σε άλλα η παρουσιάστρια και ηθοποιός.

Ακόμη, διαβάστε:

  • ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Ένας οδηγός για να αποφύγετε τις καλοκαιρινές παγίδες. Τι να μην κάνετε πριν κολυμπήσετε, πώς να ξεπεράσετε το φόβο του αεροπλάνου, πόσο επικίνδυνο είναι το τατουάζ με χέννα και πώς να προφυλάξετε το σπίτι σας
  • ΑΥΤΙΣΜΟΣ: Η μουσική αποτελεί ένα εξαίρετο θεραπευτικό εργαλείο, αφού μπορεί να λειτουργήσει ενισχυτικά για την επιθυμητή ανταπόκριση. Έτσι η μουσικοθεραπεία θεωρείται μια ευεργητική παρέμβαση στη θεραπεία του αυτισμού.
  • ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ: Μπορεί ένα στα πέντε ζευγάρια να αντιμετωπίζει πρόβλημα, όμως μην ανησυχείτε γιατί υπάρχει τρόπος να το λύσετε και να αυξηθούν τα επίπεδα της γονιμότητας. Ποια διατροφή μπορεί να βοηθήσει μια γυναίκα να μείνει έγκυος;
  • ΟΜΟΡΦΙΑ: Εάν ετοιμάζεται βαλίτσες για διακοπές, εκτός από το αντηλιακό για το πρόσωπο και το σώμα, μην ξεχνάτε τα κατάλληλα προϊόντα για τα μαλλιά σας. Ποιο είναι το σωστό styling και ποια προϊόντα θα τα προστατέψουν;
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Αναρωτηθήκατε ποτέ τι γεύση θα είχε το φαγητό αν δεν υπήρχαν τα μπαχαρικά; Πώς θα ήταν το παγωτό βανίλια χωρίς τη βανίλια, ο χαλβάς χωρίς την κανέλα ή η τυροκαυτερή χωρίς την καυτερή πιπεριά; Τώρα μάθετε και όλα τα οφέλη τους!

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή, 30 Ιουλίου, το LIFE που κυκλοφορεί στο πακέτο του Κυριακάτικου Φιλελεύθερου με το DOWN TOWN.

Μαζί, προαιρετικά, στην προνομιακή τιμή των €4, η πολυτελής έκδοση ’10.000 ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥΣ’.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS