CELEBRITIESSHOWBIZΜέσα στο «παλάτι» της κοντέσσας Πομπόνι στη Λεμεσό (εικόνες)

Μέσα στο «παλάτι» της κοντέσσας Πομπόνι στη Λεμεσό (εικόνες)

Στην έπαυλη της κοντέσσας  Βανέσσας Πομπόνι  στη Λεμεσό θα μας ξεναγήσει η νέα εκπομπή του Alpha Κύπρου «Cup Of Joy», την οποία θα παρουσιάζει η Τζώρτζια Παναγή, έχοντας στο πλευρό της τον ηθοποιό  Άθω Αντωνίου.

Ως γνωστό η Βανέσσα Πομπόνη πήρε τον τίτλο της κοντέσσας μετά τον γάμο της με τον Ιταλό Κόμη Πάολο Pomponi, του οποίου οι ρίζες φημολογείται ότι φτάνουν στους Καίσαρες της Ρώμης Numa Pompilius.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ποια είναι, αλήθεια, η κοντέσσα Vanessa Pomponi;

Η κοντέσσα, που έγινε γνωστή στην κυπριακή κοινωνία μέσα από τα φιλανθρωπικά της γκαλά, τις γκλαμουράτες εμφανίσεις και τις viral αναρτήσεις στα social media που σχολιάζονται ποικιλοτρόπως, ζει  στην απόλυτη χλιδή στο «παλάτι» της στην Λεμεσό

Μέσα από τη νέα εκπομπή του Αlpha, οι θεατές θα μπορέσουν να ρίξουν μια ματιά στο υπερπολυτελές σπίτι της στη Λεμεσό.  Το Like.com.cy  εξασφάλισε σχετικό φωτογραφικό υλικό και σας το παρουσιάζει, για να πάρετε μια ιδέα για τι θα ακολουθήσει στις οθόνες σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζώρτζια Παναγή: Στο σπίτι γνωστής Κύπριας για την πρεμιέρα της εκπομπής της (εικόνες)

Πάρτε μια γεύση από τη χλιδή στη διακόσμηση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων στο «παλάτι» της κοντέσσας, αλλά και στα πανάκριβα αυτοκίνητα, ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ που αγαπά να έχει η Βανέσσα Πομπόνι.

Η κοντέσσα μίλησε για όλους και όλα στην εκπομπή της Τζώρτζιας Παναγή και του Άθω Αντωνίου και εμείς αναμένεται να δούμε τη συνέντευξη στις οθόνες μας τον Οκτώβριο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS