CELEBRITIESSHOWBIZΜιχάλης Κουϊνέλης - Ήβη Αδάμου: Μέρες ανάπαυλας στην Αλεξανδρούπολη (εικόνες)

Μιχάλης Κουϊνέλης – Ήβη Αδάμου: Μέρες ανάπαυλας στην Αλεξανδρούπολη (εικόνες)

Της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης ζει ανάμεσα στην Αθήνα και την Αλεξανδρούπολη, ιδιαίτερη πατρίδα του, η οποία είναι πλέον και βάση της αγαπημένης του Ήβης Αδάμου, που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Έτσι, όταν οι θεατρικές της υποχρεώσεις στο «Jesus Christ Superstar» το επιτρέπουν, ταξιδεύει για να τον συναντήσει, όπως έκανε την Καθαρά Δευτέρα, που οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο για να χαλαρώσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήβη Αδάμου: Στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της με δημιουργία που φόρεσε πρώτα γνωστή παρουσιάστρια! (εικόνες)

Η μέλλουσα μαμά συνεχίζει και τις εμφανίσεις της στο «Αθηνών Αρένα», στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα. Όσο για το φύλο του μωρού, σε συνέντευξη της στο νέο τεύχος του περιοδικού Omikron που κυκλοφορεί στα περίπτερα, λέει πως δεν κρατήθηκε, ρώτησε τον γιατρό και έμαθε, αλλά δεν θα ήθελε να το αποκαλύψει γιατί θεωρεί ότι είναι το μοναδικό που έμεινε από την εγκυμοσύνη της, η οποία μαθεύτηκε αμέσως, να κρατήσει αυτή και ο σύντροφός της αποκλειστικά γι’ αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήβη Αδάμου: Πόσα κιλά πήρε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της; (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS