CELEBRITIESSHOWBIZΜισέλ Ομπάμα: Η φωτογραφία στο διαδίκτυο με το φυσικό της μαλλί

Μισέλ Ομπάμα: Η φωτογραφία στο διαδίκτυο με το φυσικό της μαλλί

Η Μισέλ Ομπάμα μπορεί πλέον να μην είναι η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, όμως ακόμα, το τι κάνει και τι λέει ενδιαφέρει τους Αμερικανούς. Μία φωτογραφία της στο διαδίκτυο ήταν αρκετή για να αρχίσουν τα σχόλια.

Η Μισέλ σε περίοδο διακοπών έχοντας τα μαύρα της μαλλιά δεμένα με κορδέλα και το twitter να παίρνει «φωτιά» καθώς πολλοί αμφισβήτησαν τη γνησιότητα της φωτογραφίας.

Τα πράγματα όμως ήρθε να τα βάλει στη θέση τους ο για πολλά χρόνια κομμωτής της Μισέλ Τζόνι Ράιτ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η φωτογραφία είναι σίγουρα πραγματική. Ο Ράιτ μίλησε στο Refinery29, είπε ότι η φωτογραφία είναι πρόσφατη και εξήγησε ότι «πριν φύγει για διακοπές είχε κάνει ισιωτική. Υποθέτω ότι μπήκε στο νερό ή κάτι τέτοιο, εξάλλου δεν αισθάνεται τον εαυτό της όταν είναι ίσια. Οι άνθρωποι μπορεί να θέλουν μία πιο σέξι απάντηση, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα».

Ο Ράιτ που συνεργάστηκε με την κυρία Ομπάμα και πριν γίνει Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι τα μαλλιά της Μισέλ είναι σγουρά και για επτά χρόνια τα έβαφε συνδυάζοντας τρεις διαφορετικές αποχρώσεις. Μάλιστα όπως είπε για να διατηρεί τα μαλλιά της όμορφα η Μισέλ Ομπάμα έκανε κάθε τέσσερις με έξι εβδομάδες μάσκα, τα ενυδάτωνε και έκανε θεραπείες ατμού. «Έκανα πολλές θεραπείες ατμού μαζί της, πάρα πολλές», είπε ο διάσημος κομμωτής και συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό, διότι βοηθάει στη δομή της τρίχας και κρατάει τα μαλλιά πραγματικά γερά».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS