CELEBRITIESSHOWBIZΜόδα για ευτραφείς χωρίς ενοχές από μια ροκ τραγουδίστρια

Μόδα για ευτραφείς χωρίς ενοχές από μια ροκ τραγουδίστρια

Η εκκεντρική ροκ τραγουδίστρια Beth Ditto, κατάφερε ακόμη μια φορά να κάνει τον κόσμο να μιλά για εκείνη, λανσάροντας σειρά ρούχων για ευτραφείς γυναίκες.

Η τραγουδίστρια με το απίστευτο στιλ συνεργάστηκε με τον Jean Paul Gaultier και δημιούργησαν μια σειρά ροκ και σικ ρούχων. Το πρώτο μπλουζάκι που είναι ήδη διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της τραγουδίστριας, κοστίζει 150 δολάρια και θυμίζει το γνωστό κορμάκι με κώνους, που είχε σχεδιάσει παλιά ο Jean Paul Gaultier για τη Madonna.

beth11

Ο Gaultier, που δεν δίστασε ν’ ανεβάσει την ίδια την Beth στην πασαρέλα για να λανσάρει την κολεξιόν της, δηλώνει ενθουσιασμένος από τη συνεργασία τους:

«Οι στρουμπουλές γυναίκες είναι όμορφες, σαν την Beth! Ας έχουν μακρά ζωή οι ωραίες ευτραφείς γυναίκες, με γεμάτα οπίσθια και στήθη. Είναι μια νέα ιδέα, μια πλήρης ιδέα. Και ταιριάζει υπέροχα στην Beth»

Μετά τη σειρά ρούχων, η Beth ετοιμάζει και μια σειρά vintage εσωρούχων με σχέδια και δαντέλες, την οποία θα παρουσιάσει μέσα στον Φεβρουάριο.

beth2

Όπως ανέφερε η τραγουδίστρια αρκετές φορές, όχι μόνο δεν αισθάνεται άβολα με τα κιλά της, αλλά αντιθέτως είναι απόλυτα συμφιλιωμένη μαζί τους και δεν κάνει ούτε λόγο για δίαιτα. «Αν σκέφτομαι να αδυνατίσω; Ούτε για αστείο! Το μότο μου είναι “the bigger, the better” (όσο μεγαλύτερη, τόσο καλύτερη)».

beth3

beth8

beth7

beth9

beth13

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS