CELEBRITIESSHOWBIZMy Style Rocks: H σκληρή κριτική στη Μύριαμ Γεροκώστα (βίντεο)

My Style Rocks: H σκληρή κριτική στη Μύριαμ Γεροκώστα (βίντεο)

Η Μύριαμ Γεροκώστα, μοντέλο από την Κύπρο, βρέθηκε για πρώτη φορά τη Δευτέρα στο πλατό του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks».

Η Μύριαμ, επέλεξε να φορέσει στην πρώτη της εμφάνιση στο πλατό του ριάλιτι ένα καλοκαιρινό σύνολο με κόνσεπτ, όπως είπε η ίδια, ένα cocktail party στην Copacabana. Εδώ να αναφέρουμε ότι η Μύριαμ έχει ρίζες από τη Βραζιλία και κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται τη Βραζιλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mύριαμ Γεροκώστα: H πρώτη εμφάνιση της γνωστής Κύπριας στο «My Style Rocks» (βίντεο)

Πώς αντέδρασαν οι κριτές στην επιλογή της;

H Αλεξάνδρα Κατσαΐτη σχολίασε: «Αυτό που βλέπω δεν μου γεμίζει το μάτι για να το φανταστώ στη Copacabana. Μου φαίνεται λίγο. Όχι το ρούχο, αλλά όλο το υπόλοιπο. Το ρούχο καταρχήν με αυτό το παπούτσι δεν ταιριάζει. Τα μαλλιά θα τα ήθελα πιο φυσικά, πιο αεράτα. Όχι στιλιζαρισμένη»

Ο Χάρης Χριστόπουλος με τη σειρά του είπε: «Το φόρεμά σου είναι ωραίο με τα κεράσια, το κεφάλι σου είναι πολύ λίγο, δε λέω να έβαζες έναν ανανά στο κεφάλι, αλλά είναι πολύ ίσια τα μαλλάκια σου. Είσαι πολύ λίγη. Επίσης δεν μου αρέσει και το makeup που φοράς. Σε βρίσκω λίγη για Βραζιλιάνα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κύπρια Μύριαμ Γεροκώστα ταξιδεύει στην Αθήνα για το «My Style Rocks» (εικόνες)

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος ήταν πιο επιεικής στη βαθμολογία του σχολίασε: «Φοράς ένα ρούχο με άνοιγμα το οποίο υποστηρίζεις τέλεια. Ξέρεις να το περπατήσεις και έχεις το σωστό πόδι για το ρούχο. Το μόνο λάθος είναι ότι έχεις έναν μώλωπα. Το βάφουμε λίγο. Για εκεί που μας περιέγραψες ότι θα πας, το ρούχο είναι λίγο. Τα παπούτσια είναι λάθος, δεν έχουμε αυτά τα νύχια με αυτό το ρούχο, ούτε αυτά τα σκουλαρίκια. Για την τσάντα δεν το συζητάω.»

https://www.youtube.com/watch?v=1u8dzLR2I2E

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS