CELEBRITIESSHOWBIZMykonos the place to be: Οι Έλληνες και ξένοι λάτρεις του νησιού...

Mykonos the place to be: Οι Έλληνες και ξένοι λάτρεις του νησιού (εικόνες)

Της Μαρένας Καγιδιαννοπούλου

Το σκηνικό στο Νησί των Ανέμων συνεχίζει και τον Αύγουστο να είναι ελκυστικό για τους πολλούς Έλληνες και ξένους λάτρεις του, που αναζήτησαν χαλάρωση στις παραλίες του.


Ο σερ Φίλιπ Γκριν και η σύζυγός του Τίνα επισκέφθηκαν τη Μύκονο. Μαζί τους η κόρη τους Κλόε με τον αγαπημένο της, τον πρώην κατάδικο Τζέρεμι Μικς.

Απόβαση στο νησί, και πιο συγκεκριμένα στην παραλία της Ψαρούς και στο Nammos, έκανε με το σούπερ γιοτ του ο σερ Φίλιπ Γκριν —ιδιοκτήτης του brand ρούχων Topshop— με τη σύζυγό του Τίνα, την κόρη τους Κλόε και τον αγαπημένο της, τον πρώην κατάδικο, Τζέρεμι Μικς. H Κλόε και ο Τζέρεμι μάλιστα τον Μάιο καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι.

Όλοι μαζί ξεκίνησαν με το 100 εκατομμυρίων λιρών γιοτ τους κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, με στάσεις στο Κάπρι, στην Ιθάκη, στον Αργοσαρωνικό και, πριν από λίγες ημέρες, στη Μύκονο.

Όσον αφορά το νεαρό ζευγάρι συγκεκριμένα, φήμες τούς θέλουν να έχουν αρραβωνιαστεί, καθώς στην κοινή τους φωτογραφία που ανέβασαν την περασμένη Δευτέρα, γιορτάζοντας την πρώτη επέτειό τους, στο χέρι της Κλόε ξεχώριζε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

Στη Μύκονο απολαμβάνει για δεύτερη χρονιά τις διακοπές της η Τίφανι Τραμπ, κόρη του Ντόναλντ Τραμπ. Η 24χρονη διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τη Λίντσεϊ Λόχαν και, μαζί με φιλική της παρέα, βρέθηκε στο Lohan Beach House, στο Καλό Λιβάδι.

Μάλιστα, ο φίλος της Άντριου Γουόρεν μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφία από κοινή νυχτερινή τους έξοδο, ενώ η ίδια η κόρη του πλανητάρχη φαίνεται να έχει διασκεδάσει στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos.

Η Λίντσεϊ Λόχαν διατηρεί φιλικές σχέσεις με την 24χρονη κόρη του Τραμπ, Τίφανι, και οι δυο τους (φωτο πάνω), μαζί με την παρέα τους, βρέθηκαν στο Lohan Beach House.


Ο άσος της Γιουβέντους Πάουλο Ντιμπάλα με την αγαπημένη του Οριάνα Σαμπατίνι.

O Αργεντίνος ποδοσφαιριστής Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος έγινε ο νεότερος σκόρερ ξεπερνώντας έναν από τους θρύλους του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, τον Μάριο Κέμπες, βούτηξε στην παραλία της Αγίας Άννας, μαζί με την αγαπημένη του, το μοντέλο Οριάνα Σαμπατίνι. Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και της Εθνικής Αργεντινής μάλιστα δημοσιοποίησε για πρώτη φορά τη σχέση του με το μοντέλο σε ελληνικό έδαφος.

Ο Τούρκος σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίων Νουσρέτ Γκιοκτσέ, ο οποίος κάνει καριέρα διεθνώς λόγω του τρόπου που αλατίζει το κρέας, γνωστός και ως «Salt Bae», έκανε μια στάση στη Μύκονο, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών του, και βρέθηκε με την παρέα του στο Nammos. Ετοιμάζεται μάλιστα να ανοίξει το πρώτο του εστιατόριο στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στο κοσμικό νησί των Κυκλάδων.


Ο Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός ως «Salt Bae», χαλάρωσε στη Μύκονο. Στις φωτό με μερικούς από τους διάσημους φαν του, όπως είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Ναόμι Κάμπελ.

Νέες και ωραίες, η Ζοζεφίν και η Ελένη Χατζίδου, μαζί με φιλική τους παρέα, επέλεξαν τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και ο φακός του Hello! τις απαθανάτισε χαμογελαστές μέσα στο νερό στην παραλία Καλό Λιβάδι.

«Κορίτσια στον Ήλιο» η Ζοζεφίν (πάνω) και η Ελένη Χατζίδου (κάτω).

Με χαλαρή διάθεση σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός τον Νίκο Ευαγγελάτο και την Τατιάνα Στεφανίδου μαζί με την κόρη τους Λυδία. Οι τρεις τους κολύμπησαν στην παραλία της Αγίας Άννας, παίρνοντας ενέργεια από το ζεστό ήλιο. Η γνωστή δημοσιογράφος, άλλωστε, έχει ανάγκη από ξεκούραση και ανασυγκρότηση, καθώς η νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη βρει σε άλλο κανάλι, στον Σκάι, με την πρεμιέρα της εκπομπής της να υπολογίζεται για τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Σε ένα μήνα θα γιορτάσουν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, και όποιος παρατηρήσει τον Γιάννη Μαρακάκη και τη Νίκη Θωμοπούλου θα διαπιστώσει ότι δεν έχουν χάσει καθόλου την ένταση του έρωτά τους. Το ζευγάρι «κλίκαρε» ο φωτογραφικός φακός να απολαμβάνει τις βουτιές του στο Solymar στο Καλό Λιβάδι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS