CELEBRITIESSHOWBIZΜύρωνας Στρατής: «Αν με φλερτάρει άντρας κολακεύομαι σα να με φλερτάρει γυναίκα»!

Μύρωνας Στρατής: «Αν με φλερτάρει άντρας κολακεύομαι σα να με φλερτάρει γυναίκα»!

Με το που συστήθηκε στο κοινό έκανε επιτυχία! Το πρώτο του τραγούδι έγινε γνωστό σε όλους μας και  ακόμη και σήμερα, χρόνια μετά την κυκλοφορία του, ακούγεται πολύ. Παρόλα αυτά δεν ήταν μια φούσκα που έσκασε, καθώς κάνει σταθερά βήματα και η πορεία του είναι ανοδική.

Ο λόγος για τον Μύρωνα Στρατή!

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» και μίλησε κυρίως για τον έρωτα! «Δεν είμαι της ξεπέτας, είμαι του έρωτα», δηλώνει και εξηγεί πως ο γάμος ήταν στα σχέδιά του από μικρή ηλικία αλλά δεν προέκυψε. «Στα 24 έλεγα πως θέλω να γίνω μπαμπάς, αλλά ούτε καν. Πρέπει να υπάρχει και η νύφη που θα γίνει μαμά». Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν είναι ακόμη εργένης, ο καλλιτέχνης απάντησε με χιούμορ: «Εργένης; Περιζήτητος;».

Αν και η επόμενη ερώτηση αφορούσε πάλι το αν είναι σε κάποια σχέση, ο Μύρωνας δεν θέλησε να απαντήσει και εξήγησε το λόγο. «Δε μπορώ να πω κάτι γιατί όπως είπαμε και με την προηγούμενη σχέση το “παραξεφτιλίσαμε”. Είμαι καλά και με τη ζωή που έχω τώρα, είμαι χαρούμενος. Ποιος ξέρει…».

stratis

Όπως εκμυστηρεύτηκε δεν είναι αρκετά τολμηρός στον έρωτα αφού δεν έχει κάνει ποτέ κάτι τρελό. «Μπα. Συνήθως ήμουν πολύ μαζεμένος και στενοχωριέμαι γι’ αυτό. Όταν είσαι ερωτευμένος είναι ωραίο να δείχνει και να κάνεις και κάποια ακραία πράγματα. Εγώ πάντα έλεγα στον εαυτό μου: “Έλα μην το κάνεις” και δεν τολμούσα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στο φλερτ που δέχτηκε από άντρα παλαιότερα και τον έκανε να νιώσει άβολα, και τη διαφορά στον τρόπο που το αντιμετωπίζει σήμερα, λέγοντας: « Ναι, ήμουν πιο μικρός τότε. Τώρα αν με φλερτάρει άντρας κολακεύομαι σα να με φλερτάρει γυναίκα! Όταν σε θέλουν είναι όμορφο είτε έτσι.. είτε γιουβέτσι»!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS