CELEBRITIESSHOWBIZΝαταλία Γερμανού - Μάνος Ιωάννου: Η κοινή τους έξοδος σε εστιατόριο στην...

Ναταλία Γερμανού – Μάνος Ιωάννου: Η κοινή τους έξοδος σε εστιατόριο στην Αθήνα

Η σχέση της Ναταλίας Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου κράτησε δυόμισι χρόνια, παρότι η παρουσιάστρια έχει πει πως πίστευε ότι θα είχε μικρή διάρκεια.

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

Ο έρωτας ήρθε να τη διαψεύσει, αλλά και να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, λόγω της διαφοράς ηλικίας. Το αντιμετώπισαν με χάρη.

Επίσης κομψά έριξαν τίτλους τέλους, πριν από έναν περίπου χρόνο. Ωστόσο, μόλις πριν από ένα μήνα εθεάθησαν να τρώνε μαζί στο Citylink.

Την αρχική αμηχανία αντικατέστησε γρήγορα ένα κλίμα ζεστό, και πριν από λίγες μέρες το σκηνικό επαναλήφθηκε. Στο ίδιο μέρος, στο «Pasaji», η Ναταλία και ο Μάνος πέρασαν ένα ακόμη βράδυ μαζί. Και, όπως είναι φυσικό, φούντωσαν οι φήμες περί επανασύνδεσης.

germanou3

Ωστόσο η Ναταλία, μιλώντας στην εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκαθάρισε ότι «Βρεθήκαμε τυχαία, γιατί είναι ένας χώρος που μαζεύει γνωστό κόσμο και μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Δε θα μπορούσα να μην έχω καλή σχέση μ’ ένα άτομο αξιαγάπητο, που δε μου έχει κάνει τίποτα. Όταν μουτρώνεις και ξινίζεις με ανθρώπους που ήταν κομμάτι της ζωής σου, είναι σαν να μουτρώνεις και ξινίζεις με τον εαυτό σου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS