CELEBRITIESSHOWBIZΝατάσα Καλογρίδη: Ο απίστευτος λόγος που δεν εμφανίστηκε στο «Πρωινό» (εικόνες, βίντεο)

Νατάσα Καλογρίδη: Ο απίστευτος λόγος που δεν εμφανίστηκε στο «Πρωινό» (εικόνες, βίντεο)

Η Νατάσα Καλογρίδη επρόκειτο να εμφανιστεί στο Πρω1νό την Δευτέρα, μετά την αποχώρησή της από το NOMADS, ωστόσο, δεν πήγε ποτέ στο πλατό.

Αφορμή για την απουσία της ηθοποιού από την εκπομπή είναι το ότι… έχασε το αεροπλάνο της επιστροφής της στην Ελλάδα, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω των social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Το Twitter τρελαίνεται με τη Νατάσα Καλογρίδη

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο Πρω1νό, η Νατάσα έχασε δύο πτήσεις, την πρώτη επειδή, όπως λέει, δεν την ξύπνησαν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου και την δεύτερη διότι μπερδεύτηκε ο ταξιτζής.

Τελικά, η Νατάσα βγήκε στην εκπομπή μέσω Skype από την Μανίλα, φορώντας το μπουρνούζι της και γυαλιά ηλίου. «Επειδή είμαι πολύ μακριά, αλλά έχω πληροφοριοδότες, άκουσα ότι λέτε ότι περνάω ωραία εδώ. Εγώ και στα δύσκολα έχω τον δικό μου τρόπο. Έχω μια δύσκολη στιγμή, τι να κάνω; Να κλαίω και να γκρινιάζω;», ήταν τα πρώτα της λόγια.

«Έχασα δύο φορές το αεροπλάνο. Είναι και κάποια άλλα πράγματα που δεν μπορώ να τα πω τώρα γιατί μας ακούει ο κόσμος. Ελπίζω σήμερα να καταφέρω να πετάξω!», συνέχισε και, όταν την ρώτησε η Φαίη Σκορδά αν θέλει να μείνει εκεί και αν έχει βρει κάποια καλή παρέα, απάντησε: «δεν είναι ότι δεν θέλω να φύγω, μάλλον θέλει να με κρατήσει η Μανίλα. Μόνη μου είμαι εδώ!».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS