CELEBRITIESSHOWBIZNomads: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το ατομικό έπαθλο, αλλά το...

Nomads: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το ατομικό έπαθλο, αλλά το αρνήθηκε

Ένα μοναδικό προνόμιο είχε ο νικητής του ατομικού επάθλου, του πρώτου μετά την ένωση των ομάδων, στο επεισόδιο του Nomads που προβλήθηκε την Τετάρτη.

Μετά την ένταση και τα εκατέρωθεν «πυρά», αλλά και την ανακοίνωση της Χριστίνας Κολέτσα ότι αποχωρεί λόγω του τεταμένου κλίματος, οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες των τριών και των τεσσάρων ατόμων και κλήθηκαν να αποδείξουν πόσο καλή μνήμη έχουν!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τους έδειχνε χρωματιστά τετράγωνα και εκείνοι έπρεπε να τα ρίχνουν σε μία ειδική θήκη που υπήρχε μπροστά τους με την σειρά που τους τα έδειξε, ενώ, όσο περνούσαν οι γύροι, τα χρώματα αυξάνονταν.

Νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος κέρδισε το έπαθλο της επικοινωνίας και περιποίηση, αλλά και το προνόμιο να το μοιραστεί με ακόμα έναν άνδρα και δύο γυναίκες.

Ο ηθοποιός αποφάσισε να μην πάει, αλλά να καθίσει με τους φίλους του, (τους Γιώργο Κατσινόπουλο και Γιώργο Μαυρίδη), ενώ επέλεξε την Δήμητρα Φραντζή, την Βασιλική Μιλλούση, τον Μιχάλη Ζαμπίδη και τον Λευτέρη Παρασκευά, ο οποίος, αν και αρχικά δέχθηκε, στη συνέχεια αρνήθηκε, επιλέγοντας να κάνει παρέα με την Αποστολία Ζώη!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS