CELEBRITIESSHOWBIZΝτόρα Μακρυγιάννη: «Νιώθω ένα αίσθημα γλυκόπικρο που τελειώνει το «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Νιώθω ένα αίσθημα γλυκόπικρο που τελειώνει το «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να δοκιμάζω πολλά και διαφορετικά πράγματα. Γενικά είμαι πολύ ανοιχτή και αγαπώ πολύ και το τραγούδι και τον χορό»

Η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» που στη Κύπρο προβάλλεται από τον Alpha Κύπρου, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Τηλέραμα στο τέλος της σειράς και ποια θα είναι η επόμενη δουλειά της.

Μπαίνοντας λοιπόν στην τελική ευθεία, πώς νιώθετε που πλησιάζει η ολοκλήρωση της σειράς;
«Αχ, περίεργα! Τώρα μάλιστα που λόγω της πανδημίας “χασαμε” και 20 επεισόδια, τα πράγματα επισπεύσθηκαν. Έχουμε μπροστά μας έναν μόνο μήνα γυρισμάτων, περί τα 35 επεισοδια, επομένως το φινάλε φαντάζει ακόμα πιο κοντά. Αν και είμαι γενικά αισιόδοξη και πάντα υπέρ των αλλαγών, τώρα νιώθω ένα αίσθημα γλυκόπικρο. Αυτή η σειρά είναι ένα “ταξίδι” που αγάπησα πολύ. Και τη Μαρίνα την αγάπησα πολύ.Ήταν το πρώτο μου ταξίδι και πήγε πολύ καλά, όχι μόνο από τηλεθέαση, αλλά και από άποψη συνεργασίας και συντελεστών. Ακόμα δεν πιστεύω πως τελειώνει. Νομίζω πως την τελευταία μέρα θα με πάρουν τα… ζουμιά».

Πώς ονειρεύεστε την επόμενη δουλειά σας;
«Το μόνο που ονειρεύομαι είναι, όποια δουλειά και να ερθει, να την πιστέψω και να την αγαπήσω με τον ίδιο τρόπο που πίστεψα και αγάπησα τη «Γυναίκα χωρίς όνομα»,ότι είναι να έρθει, λοιπόν, ας έρθει. Είμαι ανοιχτή και δεν έχω αγωνία. Μόνο προσμονή. Χρειάζεται υπομονή, αισιοδοξία και να καρτεράς να έρθει το καλό. Προς το παρόν βρίσκομαι απλώς σε συζητήσεις για το επόμενο βήμα».

Αν σας πρότειναν να πάτε σε ένα σόου όπου θα τραγουδούσατε ή θα χορεύατε, θα πηγαίνατε;
«Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να δοκιμάζω πολλά και διαφορετικά πράγματα. Γενικά είμαι πολύ ανοιχτή και αγαπώ πολύ και το τραγούδι και τον χορό. Μπορεί αυτό το διάστημα να μην το έκανα, σε καμία περίπτωση όμως δεν λέω ποτέ ».

Και μετά την καραντίνα τι περιμένετε για το καλοκαίρι;
«Είναι η αγαπημένη μου εποχή. Μακάρι και οι 12 μήνες να ήταν καλοκαίρι! Μου έλειψε πολύ η πατρίδα μου, η επαρχία μου, το Αίγιο. Τώρα που ξανάνοιξαν τα… σύνορα ανυπομονώ να πάω να δω τους δικούς μου!»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS