CELEBRITIESSHOWBIZΟ Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλά στην Ευριπίδου για τον Στέλιο Χανταμπάκη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλά στην Ευριπίδου για τον Στέλιο Χανταμπάκη

O Δημήτρης Αλεξάνδρου σε τηλεφωνική επικοινωνία του με την εκπομπή «Όλα για Σένα» κλήθηκε να μιλήσει για τον Στέλιο Χανταμπάκη και για τη συμπεριφορά του παίκτη του «Survivor» που προκάλεσε σάλο τις τελευταίες ώρες στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Χανταμπάκης όταν έφτασε στον τερματισμό στο αγώνισμα της Τετάρτης δεν σήκωσε τη σημαία για να πάρει τη νίκη, περιμένοντας επιδεικτικά τον Κωνσταντίνο Βασάλο να πλησιάσει. Η κίνησή του προκάλεσε την οργή στο Τwitter για τον παίκτη των «Διασήμων».

«Ο Στέλιος μπορεί να ακολουθεί μια δική του τακτική που να θεωρεί ότι και η κακή διαφήμιση είναι διαφήμιση και ίσως η παραγωγή βλέποντας αυτή τη συμπεριφορά ίσως να θέλει να τον κρατήσει», σχολίασε τα εξής ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μιλώντας στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γνωστό μοντέλο άφησε αιχμές για κάποιου είδους σενάριο ή μοντάζ στο συγκεκριμένο ριάλιτι. Και αυτό το στήριξε στο γεγονός σε κάτι που τον παραξένεψε στην αρχή του παιχνιδιού.

«Γνωρίζοντας τον Στέλιο Χανταμπάκη, είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ χιούμορ και με έχει παραξενέψει που δεν προσπαθεί να κάνει πλάκες στο παιχνίδι ενώ είναι ένας πολυμήχανος άνθρωπος και ίσως όλο αυτό που κάνει να είναι σενάριο», είπε.

Στη συνέχεια τόνισε ότι το «Survivor» είναι ένα παιχνίδι και ο κόσμος δεν πρέπει να φανατίζεται με αυτό.

https://www.youtube.com/watch?v=ZrdrUu6yw-I

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS