CELEBRITIESSHOWBIZΟ Γ. Σπαλιάρας είχε βρεθεί σ' ένα από τα πάρτι του Χιου...

Ο Γ. Σπαλιάρας είχε βρεθεί σ’ ένα από τα πάρτι του Χιου Χέφνερ – Όλα όσα έζησε (βίντεο)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας κατάφερε να διαπρέψει ως μοντέλο, κάνοντας και διεθνή καριέρα. Τότε, μάλιστα, που βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του, είχε την ευκαιρία να βρεθεί σε ένα από τα έξαλλα πάρτι του Χιου Χέφνερ στην περιβόητη έπαυλη του Playboy.

Με τον Γιάννη Σπαλιάρα επικοινώνησε η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», προκειμένου να μοιραστεί την εμπειρία που έζησε στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ με τους Κύπριους τηλεθεατές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε δολάριο δεν θα πάρει η χήρα του Χιου Χέφνερ –Ποιοι θα μοιραστούν την περιουσία του;

Πώς ήταν να είσαι καλεσμένος του Χιου Χέφνερ, λοιπόν;

«Βρέθηκα στο Playboy Mansion στα πλαίσια ενός event που διοργάνωνε το περιοδικό Playboy. Μιλάμε για ένα σπίτι με πάνω από 200 δωμάτια, είναι τόσο μεγάλο το οικόπεδο που πραγματικά κάποιος για να το γυρίσει χρειάζεται αυτοκίνητο. Περάσαμε τρεις φορές σωματικό έλεγχο για να περάσουμε μέσα. Στο event οι 3.000 ήταν γυναίκες και οι 7.000 άντρες. Αυτή είναι η αναλογία στα πάρτι του Χιου Χέφνερ. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς κυκλοφορούσε ένας σωσίας του Χιου Χέφνερ και φωτογραφιζόταν με τον κόσμο. Το dress code για τους άντρες ήταν το σμόκιν, ενώ για τις γυναίκες τα εσώρουχα. Ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακό πάρτι αν σκεφτεί κανείς ότι μόνο μέσα στην αυλή του χώρεσε 10.000 κόσμο. Υπήρχαν ακόμη και μπαρ από πάγο. Ήταν κάτι που δεν συμβαίνει στα ελληνικά δεδομένα, μόνο στην Αμερική. Ήταν αξέχαστη εμπειρία για μένα.» είπε ανάμεσα σε άλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η άσωτη ζωή του Χιου Χέφνερ – Τι στο καλό γινόταν στην έπαυλη του Playboy;

Παρακολουθήστε το βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS