CELEBRITIESSHOWBIZΟ Γιώργος Αναγιωτός στο χειρουργείο - Τι συνέβη;

Ο Γιώργος Αναγιωτός στο χειρουργείο – Τι συνέβη;

Αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα υγείας ήρθε ο πρωταγωνιστής της παράστασης «Έγκλημα και Τιμωρία», σύμφωνα με πληροφορίες του Like.com.cy. Ο λόγος για τον Γιώργο Αναγιωτό, ο οποίος υποβλήθη την περασμένη εβδομάδα σε χειρουργείο στον σπόνδυλο, καθώς είχε χρόνιο πρόβλημα με τον αυχένα του.

Η επέμβαση πήγε πολύ καλά και ο ηθοποιός πήρε την Τρίτη εξιτήριο από το νοσοκομείο. Από χθες βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Στο γεγονός αναφέρθηκε και ο διευθυντής του θεάτρου «Διόνυσος», Χρήστος Γιάγκου, ενημερώνοντας το θεατρικό κοινό ότι η παράσταση «Έγκλημα και Τιμωρία» στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός, θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου, καθώς ο ηθοποιός επέστρεψε ήδη στη σκηνή και είναι πανέτοιμος για την πρώτη παράσταση.

«Σε ξαφνική εγχείρηση υποβλήθηκε την περασμένη Τρίτη ο ηθοποιός Γιώργος Αναγιωτός, που ερμηνεύει το ρόλο του Ρασκόλνικοφ, μετά από χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον αυχένα του. Όλα πήγαν πολύ καλά και μετά από μικρή αποχή από τις δοκιμές του έργου «ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ » που ανεβαίνει στο θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», επέστρεψε αναζωογονημένος στη σκηνή και δηλώνει πανέτοιμος για την Παγκύπρια πρώτη του έργου την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.»

Να αναφέρουμε ότι ο Κύπριος ηθοποιός διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, αφού είναι τόσο καλά στα επαγγελματικά του, όσο και στην προσωπική ζωή του.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Βαλεντίνα Νικολάου, και ετοιμάζονται να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Χορηγός επικοινωνίας της παράστασης «Έγκλημα και Τιμωρία» είναι Ο Φιλελεύθερος, το Φιλgood και ο Active 107,4

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS