CELEBRITIESSHOWBIZΟ Γιώργος Τσαλίκης και ο Κύπριος μάνατζέρ του διέκοψαν τη συνεργασία τους...

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Κύπριος μάνατζέρ του διέκοψαν τη συνεργασία τους (εικόνες)

Ο Κύπριος Μάριος Χαπέρης ήταν για επτά χρόνια ο μάνταζερ και παραγωγός του Γιώργου Τσαλίκη. Ωστόσο, η συνεργασία τους έληξε αυτό το καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Κύπριος μάνατζερ μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook.

Όπως γράφει, η συνεργασία τους τελείωσε τον περασμένο Ιούλιο, όμως κρατούν πολύ καλές σχέσεις με τον τραγουδιστή και κρατούν όλα όσα έχουν περάσει μαζί.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του:

«Με τον Γιώργο δουλέψαμε μαζί 7 χρόνια. Ζήσαμε και περάσαμε μαζί τα πάντα. Χαρές – δυσκολίες – επιτυχίες…Μέσα από αυτή την «επαγγελματική» σχέση χτίστηκε όμως μια άλλη πιο σημαντική που θα κρατήσει για πάντα. Της φιλίας και της αγάπης. Αποφασίσαμε από τον Ιούλιο όπως διακόψουμε τη συνεργασία μας περί management χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα συνεργαζόμαστε ή ότι το επαγγελματικό κεφάλαιο τελείωσε εδώ. Ο Γιώργος για μένα ήταν ένα ολόκληρο σχολείο που με βοήθησε να κάνω αυτό που αγαπώ και αυτό που με εκφράζει…Με εμπιστεύτηκε όταν κανείς τότε δεν με ήξερε, μου άνοιξε το σπίτι του και με βοήθησε να μεγαλώσω. Από την άλλη εγώ έκανα ό,τι μπορούσα με αγάπη και πίστη..Και νομίζω τα καταφέραμε καλά.Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ για όλα και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή, κάποια μέρα κάτι ακόμη πιο μεγάλο θα έρθει και για τους δυο μας. Ολα στο χρόνο τους και όποτε ο Θεός το θέλει…Αυτός ξέρει καλύτερα! Καλή βδομάδα να εχουμε!!!»

Ακολούθησε η δημόσια απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη στον πρώην μάνατζέρ του. Ο τραγουδιστής σε ανάρτησή του, ξεκαθαρίζει ότι οι δρόμοι τους δεν χώρισαν λόγω προστριβών, θέλοντας να προλάβει τα δημοσιεύματα που ίσως να έκαναν λόγο για «πόλεμο» μεταξύ τους.

Διαβάστε αυτούσια την απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη:

«Με τον Μάριο Χαπέρη δε συνεργαζόμαστε σαν management από τον Ιούλιο. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, ότι δε θα κάνουμε δουλειές, ότι μπορεί να ξανακάνουμε τραγούδια, ότι δε χαίρεται ο ένας με τις επιλογές του αλλου.

Με τον Μάριο φτιάξαμε μαζί την GABI music, ένα επίσης πανίσχυρο κανάλι στο YouTube, δεκάδες επιτυχίες, εκατοντάδες εμφανίσεις, διεθνείς συνεργασίες, κάναμε τέλεια πράγματα, κάναμε λάθη, ό,τι κάναμε είχε όμως αφετηρία την αγάπη και την κ@@λα για αυτή τη δουλειά. Και τα χαίρομαι και τα αγαπάω ΟΛΑ όσα κάναμε..

Αποφασίσαμε ότι ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε αλλιώς .. Όχι χωριστά… παράλληλα. Πάντα όμως με το βλέμμα ο ένας στον άλλον και πάντα σε απόσταση που αν απλώσει ο ένας στον άλλον το χέρι θα υπάρχει επαφή. Αυτό το μήνυμα μπορεί να μην αφορά και κανέναν από τους followers μου αλλά ένιωσα ότι έπρεπε να τα πω, για να μην ακούω για «πόλεμο», «τι έγινε ρε παιδιά ; ..τσακωθηκατε ;;» Και τέτοια από κάποιους ανθρώπους που φτιάχνονται με την ίντριγκα.

Οποιος δεν αγαπάει και δε σέβεται το παρελθόν του δεν έχει μέλλον … Κι εγώ έχω σταθερούς συνεργάτες χρόνια , τους τιμώ και δε βρωμιζω το στόμα μου όταν κάποια στιγμή γίνεται μια διακοπή .
Γιατί όλα γυρίζουν σε αυτή τη ζωη άρα μόνο για διακοπή μιλάω..

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS