CELEBRITIESSHOWBIZΟ Γουίλι αποκαλύπτει πώς εξασφάλισε την κοινή φωτογραφία του Ντάνου με τον...

Ο Γουίλι αποκαλύπτει πώς εξασφάλισε την κοινή φωτογραφία του Ντάνου με τον Ορέστη

Πριν από λίγες μέρες, ο Γουίλι από τους «Μαχητές», ο οποίος έχει αποχωρήσει από το Survivor, είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον Τσανγκ και τον Αγγελόπουλο να πίνουν καφέ λίγο πριν αρχίσει το ριάλιτι επιβίωσης και να ποζάρουν μαζί από τον Άγιο Δομίνικο.

Μετά από αυτή την «καυτή» φωτογραφία προκλήθηκε πληθώρα ερωτημάτων, αφού όλοι αναρωτιούνταν πού βρήκε ο Γουίλι τη φωτογραφία αφού πήγε στον Άγιο Δομίνικο αργότερα από τους υπόλοιπους παίκτες και οι τηλεθεατές του Survivor, εξέφρασαν την απορία πώς βρέθηκε το εν λόγω ενσταντανέ στα χέρια του, ενώ δεν έλειψαν και κάποιοι που χαρακτήρισαν το παιχνίδι «στημένο».

«Ο Αγγελόπουλος και ο Τσανγκ φτάσανε μαζί στον Άγιο Δομίνικο και μου στείλανε αυτή τη φωτογραφία πριν τους πάρουν τα κινητά από την παραγωγή», λέει ο πρώην παίκτης των Μαχητών, στην εφημερίδα Espresso και συνεχίζει: «δεν ήμουν μαζί τους όταν τραβήχτηκε! Με τα παιδιά είχαμε γνωριστεί στα pre-castings του παιχνιδιού και διατηρούσαμε ήδη καλές σχέσεις».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS