CELEBRITIESSHOWBIZΟ κριτής του My Style Rocks είναι ερωτευμένος - Η σύντροφος του...

Ο κριτής του My Style Rocks είναι ερωτευμένος – Η σύντροφος του Δημήτρη Αργυρόπουλου

Είναι μητέρα τριών αγοριών και η γυναίκα που κέρδισε τον γοητευτικό Δημήτρη Αργυρόπουλο, γνωστό πια στο ευρύ κοινό αφού είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks. Οι δυο τους δεν κάνουν καμία προσπάθεια να τραβήξουν τα βλέμματα, αν και τον τελευταίο καιρό κάνουν συχνά κοσμικές εμφανίσεις και δεν αρνούνται να ποζάρουν για τους φωτογράφους.

Η Χριστιάνα Μοίρα έχει ζήσει 6 χρόνια στο Λονδίνο, όπου και απέκτησε Μεταπτυχιακό στο Marketing. Παράλληλα εργαζόταν σε πολυεθνικές εταιρίες και όταν επέστρεψε Ελλάδα στράφηκε στη δημιουργία επιχείρησεων και είναι η συνιδιοκτήτρια των εστιατορίων Square Sushi.

Η καλλιτεχνική της φύση την οδήγησε στη ζωγραφική και τη δημιουργία κατά παραγγελία έργων τέχνης με τον μοναδικό της γραφικό χαρακτήρα, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε αρκετές εκθέσεις ζωγραφικής. Το αληθινό της πάθος ήταν πάντα η αισθητική του χώρου και της διακόσμησης κι έτσι, μετά από 5 χρόνια ενασχόλησης ως freelancer, δημιούργησε το brand .cm με σκοπό τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS