CELEBRITIESSHOWBIZΟ Λάκης Λαζόπουλος εξομολογείται: Η περιπέτειά του σε κέντρο αδυνατίσματος στο εξωτερικό

Ο Λάκης Λαζόπουλος εξομολογείται: Η περιπέτειά του σε κέντρο αδυνατίσματος στο εξωτερικό

O Λάκης Λαζόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ και μίλησε για πολλά θέματα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η απολαυστική περιγραφή της εμπειρίας του για την προσπάθεια απώλειας βάρους. Συγκεκριμένα, μίλησε για την περίοδο που επισκέφθηκε γνωστό κέντρο αδυνατίσματος στην Αυστρία, για να χάσει τα περιττά κιλά.

Αναλυτικά εξήγησε: «Πήγα στην Αυστρία σε ένα φοβερό κέντρο αδυνατίσματος που ήταν μπροστά σε μία λίμνη. Την χάρηκα τη λίμνη πολύ την πρώτη μέρα, μετά με έπιασε κάτι, γιατί αυτό το ασάλευτο είναι σαν θάλασσα μετά από εγκεφαλικό! Δεν έκανα τίποτα, πηγαίναμε και μας έδιναν ένα τσάι για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Την τρίτη μέρα πήγα με απόγνωση στο γιατρό να πω ότι δεν θα αντέξω άλλο και μου λέει με σοβαρότητα, αν νιώθετε ότι πεινάτε πιείτε νερό. Του λέω δεν διψάω, πεινάω. Έχασα έξι κιλά, αλλά οποιοσδήποτε με τσάι θα τα είχε χάσει. Τα ξαναέβαλα αμέσως και απλώς πλήρωσα τα λεφτά».

Στη συνέχεια με γλαφυρό τρόπο περιέγραψε ένα περιστατικό που έκανε και τον γνωστό δημοσιογράφο να γελάσει! «Μια φορά είχα πάει σε κάποιον που μας έβαζε στα αφτιά βελόνες. Ήταν πάρα πολύ αστείο γιατί μπαίναμε σε έναν χώρο που ήταν πέντε χοντρές ξαπλωμένες με βελόνες στον κ@@ο και κοιτούσαν κάτι φωτογραφίες με νησιά», είπε ο ηθοποιός.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS