CELEBRITIESSHOWBIZΟ λόγος που η Κέιτ Μίντλετον βγαίνει πάντα από το νοσοκομείο λίγο...

Ο λόγος που η Κέιτ Μίντλετον βγαίνει πάντα από το νοσοκομείο λίγο μετά από κάθε γέννα

Τη Δευτέρα η Κέιτ Μίντλετον έγινε για τρίτη φορά μητέρα και όπως συνέβη και στις προηγούμενες γέννες της, λίγο μετά τον τοκετό, πήρε εξιτήριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Εξιτήριο πήρε η Κέιτ Μίντλετον μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Κέιτ Μίντλετον βγήκε λίγες ώρες μετά τη γέννα, με ένα κόκκινο φόρεμα, γόβες και επιμελημένα μαλλιά, με τον κόσμο να απορεί ξανά πώς γίνεται να γέννησε το πρωί και να φεύγει μέσα στην ίδια ημέρα από το νοσοκομείο;

Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν μια γυναίκα γεννά, συνήθως μένει μερικές μέρες στο νοσοκομείο και δεν φεύγει λίγες ώρες μετά, καθώς ούτε μπορεί αλλά ούτε συνίσταται από τους γιατρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κέιτ με τον νέο πρίγκιπα αγκαλιά! Οι πρώτες εικόνες του βασιλικού μωρού (βίντεο)

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο όταν γέννησε τον πρίγκιπα Τζορτζ το 2013 ενώ πήρε εξιτήριο δέκα ώρες μετά τη γέννηση της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Αυτή τη φορά, βγήκε από το νοσοκομείο μόλις οκτώ ώρες μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού.

Η αλήθεια είναι ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει τη μικρότερη νοσοκομειακή διαμονή μετά τον τοκετό από όλες τις χώρες με το υψηλότερο εισόδημα. Αντίθετα, στις ΗΠΑ, οι νέες μητέρες παραμένουν δύο ημέρες πριν πάνε σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γουίλιαμ – Κέιτ: Έκαναν κάτι που κάνουν όλα τα ζευγάρια, αλλά ξάφνιασαν τους πάντες!

Ο μέσος όρος στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μιάμιση μέρα, αλλά εξαρτάται από την μητέρα.

Οι γιατροί ελέγχουν αν οι μητέρες είναι καλά και μπορούν να επιστρέψουν σπίτι τους. Αν η γυναίκα είναι καλά και έχει τη βοήθεια και τη φροντίδα που χρειάζεται στο σπίτι, μπορεί να βγει από το νοσοκομείο ακόμα και μέσα σε 5-6 ώρες μετά τον τοκετό.

Η απόφαση πρέπει να παρθεί μεταξύ της μητέρας, των γιατρών και του νοσοκομείου. Η διάρκεια και το είδος της ιατρικής φροντίδας βασίζεται στις ανάγκες της εκάστοτε μητέρας, σύμφωνα με τον Guardian.

Φυσικά, η Κέιτ Μίντλετον θα έχει την μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα από γιατρούς όταν επιστρέψει στο σπίτι της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS