CELEBRITIESSHOWBIZΟ νέος στιλιστικός κανόνας που πρέπει να ακολουθεί η Meghan Markle και...

Ο νέος στιλιστικός κανόνας που πρέπει να ακολουθεί η Meghan Markle και δεν της αρέσει καθόλου!

Σε κάθε δημόσια εμφάνισή της η Meghan Markle δείχνει κομψή τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της. Επίσης, δεν περνά απαρατήρητη από τα Μέσα, τα οποία εστιάζουν κάθε φορά στο στιλ της με αποτέλεσμα να αποκτά όλο και περισσότερες θαυμάστριες.

Το κορίτσι του Πρίγκιπα Harry μας έχει αφήσει πολλές φορές στο παρελθόν άφωνες με τις στιλιστικές του επιλογές και με τα outfit που έχει επιλέξει να φορέσει. Και αυτό γιατί είτε είναι πολύ οικονομικά, είτε γιατί (παρά)είναι απλά και εκείνη καταφέρνει κάθε φορά να τα απογειώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το sexy στριπτίζ της Meghan Markle! – Δείτε το βίντεο

Οι περισσότερες εμφανίσεις της, πριν γίνει και επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας, ήταν casual και κατ’ επέκταση δεν ήταν λίγες οι φορές που την είδαμε να φοράει σανδάλια και ψηλοτάκουνα πέδιλα για να ολοκληρώνει τα outfit που υποστήριζε τόσο καλά.

Πλέον, ούσα και επίσημα Δούκισσα του Sussex, όχι μόνο δε μπορεί να τα ξαναβάλει αλλά καλείται να φοράει μόνο κλειστά παπούτσια – κυρίως γόβες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Meghan Markle ήταν αγχωμένη κι ο πρίγκιπας Harry την ηρέμησε με αυτές τις λέξεις! (εικόνες -βίντεο)

Κι αν τόσα χρόνια το είχαμε παρατηρήσει στην Kate Middleton καθόλου δε μας πείραζε αφού και πριν τον έγγαμο βίο της η Kate δεν ήταν ιδιαίτερα Up to Date στο ντύσιμό της. Τώρα, όμως, που θα πρέπει και η Meghan να συμμορφωθεί με αυτόν τον κανόνα μας ακούγεται αδιανόητο ότι η πρώην ηθοποιός θα συμβιβαστεί με τις σικάτες μεν αλλά συντηρητικές γόβες. Ακόμα κι αν αυτές είναι ψηλοτάκουνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS