CELEBRITIESSHOWBIZΟ Πιέρος Σωτηρίου μιλά για τη νέα του ζωή στην Κοπεγχάγη (βίντεο)

Ο Πιέρος Σωτηρίου μιλά για τη νέα του ζωή στην Κοπεγχάγη (βίντεο)

Μια νέα σελίδα στη ζωή του γύρισε από το καλοκαίρι ο Πιέρος Σωτηρίου, μετακομίζοντας με τη Μαρία Κορτζιά στην Κοπεγχάγη.

Ο διεθνής φορ, μίλησε πρόσφατα για τη νέα του ζωή στην σκανδιναβική πόλη, μέσα από την εκπομπή Pasp Extra Time.

«Δουλειά μου είναι να σκοράρω με oποιονδήποτε τρόπο. Κάποια γκολ είναι πιο απλά, κάποια άλλα πιο εξειδικευμένα. Έχουμε τρόπους που κάνουμε αντεπίθεση, ένας από αυτούς είναι τρεξίματα πίσω από την άμυνα. Όταν έμαθα ότι θα έρθει ο Ζέκα, ήθελα να ξέρω αν μιλά ελληνικά. Θα υπήρχε ένας Έλληνας με τον οποίο θα είχα καθημερινή επαφή. Ήταν πιο εύκολο στην προσαρμογή. Ήθελα χρόνο, τον πρώτο μήνα ήμουν λίγο χαμένος. Όσο περνάει ο καιρός βρίσκω τον παλιό καλό μου εαυτό. Παιχνίδι με παιχνίδι γίνομαι καλύτερος. Είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου τον άνθρωπο που αγαπάς. Η Μαρία παραίτησε τα πάντα για να έρθει μαζί μου. Για μένα είναι το παν, με βοήθησε αρκετά ειδικά τον πρώτο καιρό και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα. Είναι πάντα εκεί δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές» είπε, μιλώντας για τον άνθρωπο που τον στήριξε και τον στηρίζει.

Πώς είναι η Κοπεγχάγη ως πόλη, μέσα από τα μάτια του; «Έχει αρκετά ωραία πράγματα στην Κοπεγχάγη, ειδικά το κέντρο, είναι γενικά μία από τις πιο όμορφες πόλεις για να επισκεφτεί κάποιος.» ανέφερε.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξή του:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS