CELEBRITIESSHOWBIZΟ Σωτήρης Κοντιζάς σε σπάνια έξοδο με την οικογένειά του (φωτογραφίες)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς σε σπάνια έξοδο με την οικογένειά του (φωτογραφίες)

Tης Μελίνας Κολιτσοπούλου

«Eίναι μαγική η εμπειρία να είσαι μπαμπάς. Είναι σημαντικό να περνάμε στιγμές μαζί, με απλά, καθημερινά πράγματα, όπως να την κάνω μπάνιο, να τρώμε πρωινό, να την αλλάζω. Ετοιμάζω το πρωινό της με βρώμη, σταφίδες και μπανάνα, αλλά δεν καταφέρνω πάντα να πλύνουμε μαζί τα δόντια το βράδυ. Ποντάρω περισσότερο στις πρωινές δραστηριότητες. Η γυναίκα μου με τσιγκλάει πως δεν ασχολούμαι πολύ, καθώς είναι φορτωμένο το πρόγραμμά μου, και έχει δίκιο. Όμως, προσπαθώ να το φτιάξω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν φαντάζεστε πώς ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς 10 χρόνια πριν! (εικόνες)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ξεχειλίζοντας αγάπη, περιγράφει τη ζωή του με τη δύο ετών κόρη του, Τσιχίρο. Ο chef του «Nolan» και κριτής του «Master Chef», που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία από το Star, είναι αφοσιωμένος στις δύο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του, Δέσποινα, και την κόρη τους, και ο φακός τους εντόπισε σε μια σπάνια έξοδό τους, στο Κολωνάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σωτήρης Κοντιζάς εξηγεί πώς από το Λονδίνο βρέθηκε να ζει στα Εξάρχεια

Με την ιταλικής καταγωγής αγαπημένη του σύντομα θα υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους, ενώ ο ίδιος επιθυμεί και τρίτο! «Έχοντας τρία παιδιά στο σπίτι, γίνονται μια ωραία συμμορία. Σαν εικόνα στο μυαλό μου αυτό έχω φανταστεί. Μάλλον γιατί λειτουργώ μέσα στο χαμό. Μόνο στην κουζίνα μου τα θέλω όλα σε τάξη. Για να έχω ισορροπία, θέλω στο σπίτι μου να υπάρχει λίγη αναρχία – σε αντίθεση με τη γυναίκα μου, που τα έχει όλα σε κουτάκια» έχει πει.

Στο μεταξύ, ετοιμάζεται για τη «Master Chef Silver Award Week», που θα ξεκινήσει στις 21 Μαρτίου και κατά τη διάρκειά της οι παίκτες θα κληθούν να συνεργαστούν με οκτώ κορυφαίους Έλληνες chef, σ’ ένα μαραθώνιο υψηλής γαστρονομίας. Οι οκτώ guests είναι οι Χριστόφορος Πέσκιας, Άνταμ Κοντοβάς, Χρόνης Δαμαλάς, Θοδωρής Παπανικολάου, Μιχάλης Νουρλόγλου, Δήμος Μπαλόπουλος, Γκίκας Ξενάκης και Βασίλης Μουρατίδης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS