CELEBRITIESSHOWBIZΟ Τζάστιν Θερού βρήκε τα ερωτικά σημειώματα που έστελνε ο Μπραντ Πιτ...

Ο Τζάστιν Θερού βρήκε τα ερωτικά σημειώματα που έστελνε ο Μπραντ Πιτ στην Τζένιφερ Άνιστον

Δεν είναι μόνο οι φαν της Τζένιφερ Άνιστον που θέλουν η ίδια να τα ξαναβρεί με τον Μπραντ Πιτ, αλλά και ο αμερικάνικος Τύπος.

Το Us Weekly, λοιπόν, σε πρόσφατο δημοσίευμά του αναφέρει πως ο Τζάστιν Θερού έμεινε άναυδος όταν ανακάλυψε σημειώματα που είχε στείλει ο πρώην σύζυγός της Ανιστον, Μπραντ Πιτ στην ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θέρου ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν! 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ρομαντικές σημειώσεις δεν είναι πρόσφατες, αλλά μετράνε περίπου μία δεκαετία, ωστόσο η όμορφη ηθοποιός δεν θέλησε ποτέ να τις πετάξει.

Σύμφωνα με πηγή, η Τζένιφερ Ανιστον είχε αποξενωθεί από τον Τζάστιν Θερού πριν φτάσουν στο διαζύγιο και μόλις ο σκηνοθέτης ανακάλυψε αυτές τις σημειώσεις ένιωσε ακόμη πιο αβέβαιος για την εξέλιξη του γάμου τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Twitter οργιάζει: Η Τζένιφερ Άνιστον χώρισε λόγω του Μπραντ Πιτ (εικόνες)

Όσο για τις σημειώσεις, αυτές δεν γράφουν κάτι το τρομερό… καθώς ουσιαστικά ήταν μικρές, λακωνικές προτάσεις που είχε δώσει ο Μπραντ Πιτ στην πρώην γυναίκα του και έγραφαν «Δείχνεις όμορφη σήμερα» ή «Μου έχεις ήδη λείψει».

Πάντως δεν είναι λίγοι που ονειρεύονται μία επανένωση με τους δύο πρώην, η οποία αντικειμενικά είναι πιο εφικτή τώρα που οι δύο πρώην είναι ελεύθεροι (και ωραίοι).

Να σημειωθεί πως ο γάμος της Τζένιφερ Ανιστον με τον Μπραντ Πιτ τελείωσε το 2005, όταν ο γόης του Χόλιγουντ γνώρισε την Αντζελίνα Τζολί στο blockbuster «Κύριος και κυρία Σμίθ».

Ο Μπράντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί απέκτησαν τρία παιδιά μαζί και χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2016 μετά από 2 χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης.

Φωτογραφίες: AP

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS