CELEBRITIESSHOWBIZΟι «Χρυσές Συνταγές» του ΡΙΚ ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα Χριστούγεννα

Οι «Χρυσές Συνταγές» του ΡΙΚ ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα Χριστούγεννα

Έχουν κέφι, ταλέντο, θετική ενέργεια αίσθηση του χιούμορ και πάνω απ’ όλα όρεξη για μαγειρική. Η Χρύσω Λέφου και η Γαλάτεια Παμπορίδη, με τη συνοδεία της Αγγελικής Νικηφόρου, είναι ίσως τα τρία καλύτερα συστατικά που απαιτεί μια εκπομπή μαγειρικής η οποία σέβεται τον εαυτό της και πάνω από όλα τους φανατικούς τηλεθεατές της.

Από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα, τα νούμερα τηλεθέασής της, αποδεικνύουν ότι το ΡΙΚ πέτυχε την καλύτερη συνταγή για τη ζώνη των 15.00. Οι δύο chef κατάφεραν σε χρόνο dt να ξεχωρίσουν και να δικαιώσουν την απόφαση της διεύθυνσης του ημικρατικού καναλιού να μεταφέρει τηλεοπτικά τις «Χρυσές συνταγές» του Φιλελεύθερου.

Σε γιορτινό κλίμα τόσο η Χρύσω Λέφου όσο και η Γαλάτεια Παμπορίδη ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα χριστουγεννιάτικα επεισόδια της εκπομπής τους κι εμείς εισβάλαμε στο Studio 3 του ΡΙΚ, καταγράφοντας εορταστικές εικόνες με μπόλικες δόσεις τρέλας.

Κάθε Σάββατο, στις «Χρυσές Συνταγές» που κυκλοφορούν μαζί με τον Φιλελεύθερο, φιλοξενούνται συνταγές που προβάλλονται στις «Χρυσές Συνταγές» στο ΡΙΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS