CELEBRITIESSHOWBIZΟι πρώτες φωτογραφίες απ' τη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου

Οι πρώτες φωτογραφίες απ’ τη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΦΟΝΟΥΣ, ΕΡΩΤΑ, ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ» ΤΗΣ ΒΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ EΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ… «ΜΑΥΡΑ» ΚΟΥΦΕΤΑ.

 

Το «Μπρούσκο» κατάφερε να γράψει τη δική του ιστορία όχι μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και σε πολλές άλλες χώρες. Οι δημιουργοί του, όμως, δεν επαναπαύονται και ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη σεζόν, ανεβάζοντας πιο ψηλά τον πήχη, με στόχο να αποδείξουν ότι η επιτυχία δεν ήταν περιστασιακή και ότι «Το Τατουάζ» και το «Κόκκινο Νυφικό» θα είναι ακόμη καλύτερα από τα προηγούμενα. Το «Κόκκινο Νυφικό», λοιπόν, τα γυρίσματα του οποίου ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα, πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία που αποτελείται αρχικά από 10 επεισόδια με το ενδεχόμενο να αυξηθούν στα 20 εάν καταφέρουν να πιάσουν το στόχο τους σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση.

 

Πρωταγωνιστές σε αυτή, λοιπόν, οι: Θεοχάρης Ιωαννίδης, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Γιούλικα Σκαφιδά, Δανάη Σκιάδη, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Νίκος Πουρσανίδης, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Στέφανη Χαραλάμπους, Σοφία Πριόβολου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γιώργος Ζένιος και η Ελένη Βαΐτσου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σειρά προγραμματίζεται να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 9 ή 16 Οκτωβρίου.

 

Βάσει του σεναρίου κάπου στη Θεσσαλονίκη, τις Σπέτσες και την Κρήτη πραγματοποιούνται τρεις γάμοι. Ωστόσο, η πιο ευτυχισμένη στιγμή αυτών των ζευγαριών παίρνει μια περίεργη τροπή. Και αυτό γιατί γίνονται τρεις φόνοι με θύματα τις νύφες, οι οποίες τυχαίνει να φορούν ακριβώς το ίδιο νυφικό. Εκείνη τη στιγμή, οι τρεις γαμπροί: Ο Θεσσαλονικιός και κάφρος ιδιοκτήτης γραφείου τελετών (Δημήτρης Κουρούμπαλης), ο Κρητικός (Νίκος Πουρσανίδης) και ο Σπετσιώτης και πιο… αφελής (Δημήτρης Γκουτζαμάνης) αφού συνειδητοποιούν τι συνέβη, δίνουν κάποιες απαραίτητες «εξηγήσεις» στον αυστηρό παπά (Γιώργο Ζένιο) και χωρίς να χάνουν χρόνο πηγαίνουν σε έναν ντεντέκτιβ (Θεοχάρη Ιωαννίδη) και του αναθέτουν να τους βοηθήσει να βρουν το δολοφόνο! Όπως και γίνεται. Ο ιδιαίτερος ντεντέκτιβ μαζί με τις τρεις βοηθούς του -τύπου «Άγγελοι του Τσάρλι»- ξεκινούν τις έρευνες, ενώ όλοι θεωρούνται ύποπτοι, ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS