CELEBRITIESSHOWBIZΌλα όσα έγιναν στην εντυπωσιακή πρεμιέρα του «Χ Factor»

Όλα όσα έγιναν στην εντυπωσιακή πρεμιέρα του «Χ Factor»

Με τον Σάκη Ρουβά να λέει τη θρυλική, πλέον, ατάκα «έτοιμοι», εν μέσω αποθέωσης από το κοινό, άρχισαν τα live του «X Factor»!

ο κορυφαίος Έλληνας σταρ εμφανίστηκε ντυμένος με κουστούμι του G. Papadogamvros και γυαλιά ηλίου, τα οποία πέταξε στο κοινό που τον καταχειροκροτούσε.

«Έτοιμοι;», ρώτησε ο Σάκης και στη συνέχεια έκαναν την εμφάνισή τους οι κριτές, Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης, ενώ ακολούθησε η Ευαγγελία Αραβανή.

Λίγο πριν το τέλος, ο Σάκης Ρουβάς ερμηνεύει για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο τραγούδι του “Όλα” κάνοντας κριτές, διαγωνιζόμενους και κοινό να χορεύουν στο ρυθμό του.

Το πρώτο live του X Factor έφτασε στο τέλος του και μοιραία τέσσερις διαγωνιζόμενοι, ένας από κάθε κριτή, αποχώρησαν από το show.

Από την ομάδα της Τάμτα αποχώρησε η 16χρονη Έλενα Κοσκινά, ενώ στο show συνεχίζουν οι Χριστιάννα Μπούνια, Χριστίνα Ζαντή και Τάνια Μπρεάζου.

Από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη αποχώρησαν οι “Gazoza” και στο παιχνίδι παρέμειναν οι “Stereo Soul”, “Αυτοί & Αυτή” και “N.M.A.”.

Από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα αποχώρησε ο Γιώργος Στεφάνου και στο show συνεχίζουν οι Νωαίνα, Αλέξανδρος Πιτσάνης και Πιλάτος Κουνατίδης.

Από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους αποχώρησε ο Γιώργος Παπαναστασίου και στο παιχνίδι παρέμειναν οι Ίαν Στρατής, Ανδρέας Λέοντας και Αντώνης Φωκάς.

sakis01 xfactor xfactor01 xfactorgr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS