CELEBRITIESSHOWBIZΌλα όσα ξεχωρίσαμε το χθεσινό YFSF Eurovision Special Show

Όλα όσα ξεχωρίσαμε το χθεσινό YFSF Eurovision Special Show

Έχει γίνει πια θεσμός, ένα από τα shows του YFSF να είναι αφιερωμένο στην Eurovision.

Έτσι και φέτος, στον πέμπτο κύκλο του αγαπημένου show μιμήσεων, σήμερα είναι βραδιά Eurovision. Και πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς special guests;

Και όχι ένα, αλλά δύο πρόσωπα, ήρθαν στο YFSF 5 ειδικά για αυτήν την βραδιά που αναβιώνει με μιμήσεις μεγάλες στιγμές του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού από διαφορετικές χρονιές και διαφορετικές χώρες.

Special Guest στην κριτική επιτροπή η Ναταλία Γερμανού και μάλιστα σε μεγάλα κέφια αφού παρακολουθεί το show και φυσικά έχει τεράστια αδυναμία στην Eurovision -μην ξεχνάμε πως είναι και η στιχουργός του My number one, της Έλενας Παπαρίζου που είναι και η μοναδική μας νίκη στον θεσμό.

Επί σκηνής επίσης guest ο Σαρμπέλ που μετά από 12 χρόνια αναβίωσε στο YFSF την συμμετοχή του με τα χρώματα της Ελλάδας “Yassou Maria” που μας είχε χαρίσει την 7η θέση, κάνοντας την Μαρία Μπεκατώρου να ταυτιστεί.

Την νικητήρια συμμετοχή της Αυστρίας το 2014 κλήθηκε να μιμηθεί η Κατερίνα Στικούδη στο YFSF η οποία άφησε κριτική επιτροπή και κοινο με το στόμα ανοιχτό αφού τόσο η όψη όσο και η φωνή ήταν συγκλονιστικά ίδια με αυτά της Conchita Wurst .Αναπόφευκτα λοιπόν ήταν και η νικήτρια της βραδιάς.

Συγκινητικός ήταν 0 Αργύρης που την προηγούμενη εβδομάδα έγινε ο Δάκης, σήμερα έγινε ο νικητής της Eurovision του 2017 στο Κίεβο, δηλαδή ο Salvador Sobral και ερμήνευσε το υπέροχο κομμάτι “Amar Pelos Dois”.

Ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι από έναν πολύ ιδιαίτερο ερμηνευτή που λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε τότε ήταν αμφίβολο αν θα κατάφερνε να το πει ο ίδιος ή η αδερφή του -εκείνη έκανε όλες τις πρόβες- επί σκηνής.

Σαρωτικός ήταν στο αποψινό show του YFSF ο Πασχάλης Τσαρούχας. Και ναι μεν, έχουμε ξαναδεί μίμηση του Verka Serduchka στο εν λόγω show μιμήσεων, το 2013 από την Άντα Λιβιτσάνου, αλλά ο Πασχάλης Τσαρούχας ήταν για άλλη μια φορά απίστευτος. Ο πολυσυζητημένος Ουκρανός καλλιτέχνης που πήρε την 2η θέση στην Eurovisionτου 2007 στο Ελσίνκι με την Verka του και το “Dancing Lasha Tumbai” είναι μια δύσκολη μίμηση αφού ουσιαστικά είναι μια “χτισμένη” περσόνα τόσο ιδιαίτερη που μάλλον είναι one of a kind.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS