CELEBRITIESSHOWBIZΠαντρεύονται η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης! Όλες οι λεπτομέρειες

Παντρεύονται η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης! Όλες οι λεπτομέρειες

Φέτος ετοιμάζονται να περάσουν αγκαλιασμένοι τα πέμπτα συνεχόμενα Χριστούγεννα, η χρονιά αυτή όμως θα είναι διαφορετική απ’ όλες τις άλλες.

Κι αυτό γιατί η Ήβη Αδάμου ετοιμάζεται να προσφέρει το καλύτερο δώρο που μπορεί να χαρίσει μία γυναίκα στον άντρα της ζωής της, τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Παρ’ ότι είναι μόλις 25 ετών εμφανίζεται έτοιμη γι’ αυτό το βήμα, το οποίο ουσιαστικά θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους αν και, όπως παραδέχτηκε η ίδια η τραγουδίστρια, βρίσκεται ακόμα στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, η Ήβη παραδέχθηκε την εγκυμοσύνη της με τον πιο γλυκό τρόπο, ενώ την ίδια ο φακός την απαθανάτισε στη σκηνή, που έκανε πρόβες για τις εμφανίσεις με τον Αντώνη Ρέμο και η κοιλίτσα της είχε αρχίσει να φουσκώνει.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το ζευγάρι σε αποκλειστικά στιγμιότυπα, σε εμπορικό κέντρο να κάνουν τα ψώνια τους για τα Χριστούγεννα.

Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, ενώ ο Μιχάλης δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της αγαπημένης του.

Επίσης, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι θα κάνει πολιτικό γάμο, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι τους, ενώ μετά θα κάνουν θρησκευτικό και βάπτιση μαζί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS