CELEBRITIESSHOWBIZΠαραμυθένιος γάμος στην ελληνική showbiz! Παντρεύτηκαν με παρανυφάκι την κόρη τους

Παραμυθένιος γάμος στην ελληνική showbiz! Παντρεύτηκαν με παρανυφάκι την κόρη τους

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν η Έλενα Ασημακοπούλου και ο άντρας της ζωής της και πατέρας του παιδιού της Bruno Cirillo. Το ζευγάρι είναι ήδη επτά χρόνια παντρεμένοι με πολιτικό και έχουν μία πανέμορφη κόρη τη Μαρία Ροζάρια. Ο γάμος έγινε σήμερα στις 19:30 στο κτήμα Άλσος Νυμφών, στις Αφίδνες, εκεί μάλιστα που είχε βαφτιστεί και το παιδί τους, το οποίο σήμερα θα είναι και παρανυφάκι.

Η νύφη φορούσε μια υπέροχη δημιουργία που έφερε την υπογραφή της Μαρίας Κονίδη και η ίδια το χαρακτηρίζει παραμυθένιο, χωρίς ωστόσο να έχει δαντέλες, πέτρες και στρας, παραμόνο πέπλο. Τα νυφικά παπούτσια της ήταν χειροποίητα και τα είχε επιμεληθεί η Σοφία Μαντά. Στο beauty κομμάτι τώρα, που είναι εξίσου σημαντικό, το μακιγιάζ και τα μαλλιά ανέλαβαν οι μακροχρόνιοι συνεργάτες της Έλενας Σοφία Λέπουρα και Περικλής Οικονόμου. Ο γαμπρός φόρεσε ένα κοστούμι του Γιώργου Παπαδόγαμβρου.

Στα διαδικαστικά: Η νύφη κινήθηκε σε παραδοσιακά πλαίσια, καθώς στην εκκλησία τη συνόδευσε ο πατέρας της Νίκος Ασημακόπουλος. Από το νυφικό όχημα εξήλθε πρώτη η κόρη της και το παραγαμπράκι και πέταξαν λουλούδια στον ειδικά διαμορφωμένο διάδρομο, ακολουθούμενοι από την Έλενα και τον πατέρα της. Ταυτόχρονα, οι καλεσμένοι απόλαυσαν τη μουσική υπόκρουση και το άρωμα γυναίκας, της θρυλικής ταινίας με τον Al Pacino.

Όσον αφορά στην τελετή, η μουσική επιμέλεια ήταν αρκετά ανατρεπτική με τραγούδι εισόδου το Got U του Kokab. Ταυτόχρονα με το ρυθμικό αυτό beat ακούστηκαν βεγγαλικά και πυροτεχνήματα με το ζευγάρι να χαιρετά τον κόσμο που ήρθε για να τους τιμήσει. Την ώρα της κοπής της γαμήλιας τούρτας, ακούστηκε το για χατίρι σου και μετά θα χόρεψαν ένα τραγούδι του ρομαντικού Ed Sheeran και του Bocelli που αποτελεί διασκευή. Ο DJ είναι ο γνωστός DJ Pitsi, που συνεργάζεται και με τον Σάκη Ρουβά, αλλά και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS