CELEBRITIESSHOWBIZΠασαρέλα νυφικών από τη σύζυγο του Τούρκου καναλάρχη (εικόνες)

Πασαρέλα νυφικών από τη σύζυγο του Τούρκου καναλάρχη (εικόνες)

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερα νυφικά φόρεσε η Σεϊμά, σύζυγος πλέον του Ατζούν Αλιτζαλί στο γάμο-τριήμερο πάρτι στο Σεν Τροπέ.

Η 27χρονη η οποία εκτός από γούστο, έχει και σπουδές πάνω στη μόδα, στο σχέδιο συγκεκριμένα, διασκέδασε με την ψυχή της στο Σεν Τροπέ το γάμο της με τον Τούρκο καναλάρχη, μεγιστάνα των μίντια στην Τουρκία. Χόρεψε και τραγούδησε κατά τη διάρκεια των γιορτών που διοργανώθηκαν για το ευτυχές γεγονός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντρεύτηκε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor! Oι πρώτες φωτογραφίες

Και φυσικά, άλλαζε τα… νυφικά, το ένα μετά το άλλο, έχοντας φορέσει τέσσερα.

Ο γάμος Ατζούν Ιλιτζαλί-Σεϊμά έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα στο τουρκικό προξενείο και ήταν μια ιδιαίτερα κλειστή τελετή. Για το γεγονός αυτό στο οποίο παραβρέθηκαν ελάχιστα άτομα η 27χρονη κυρία Αλιτζαλί, πλέον, φόρεσε ένα νυφικό Zimmermann από την κολεξιόν του οίκου για την περασμένη Ανοιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τανιμανίδης – Μπόμπα: Στο γαμήλιο πάρτι του Τούρκου καναλάρχη στο Σεν Τροπέ (εικόνες)

Πλέον δεν διατίθεται αλλά η τιμή ενός παρόμοιου νυφικού που έχει βγάλει ο Zimmermann και διατίθεται τώρα προς πώληση ανέρχεται σε 1.100 ευρώ.

To νυφικό στην πασαρέλα για την παρουσίαση της κολεξιόν «Spring 2017». Το νυφικό του οίκου που διατίθεται τώρα προς πώληση.

Με δαντέλες, βολάν και ιδιαίτερες λεπτομέρειες η Σεϊμά πόζαρε σε κάθε πόζα που χρειάστηκε για να το αναδείξει:

View this post on Instagram

Best hairstylist ever ! 💥💥💥

A post shared by Seyma (@seymasubasi) on

 

View this post on Instagram

👰 Nikah elbisem #firstLook 👰

A post shared by Seyma (@seymasubasi) on

 

https://www.instagram.com/p/BZM9-3NAFT8/

 

View this post on Instagram

Normalde bütün ekibe teşekkür etme kısmı son gün yapılırken ben ilk olarak buradan iki mükkemmel insana teşekkür etmek istiyorum. Yetenekleriyle sadece Türkiye de değil dünya da çok kısa sürede adını duyuracak olan iki özel arkadaşım benim saçımdan ayakkabıma aksesuarımdan elbiseme en önemlisi de gelinliğime kadar beni baştan aşağı hazırladilar. Kendimi rahatlikla onlara teslim ettiğim, benim ruhumla look'larimi muhteşem bir şekilde eşleştiren DavetCokElbisemYok sahipleri Eda Franci & Seda Yenigün'e sonsuz teşekkür ederim. Generally the thank you's to the entire crew come at the end, however there are two incredible people who I must show my gratitude to now. My wonderful friends and unbelievably talented stylists and co-founders of DavetCokElbisemYok, Eda Franci & Seda Yenigun have put together each and every look for my wedding. They styled every detail for every night from my hair and accessories to my wedding gown, and created looks that wholeheartedly mesh with my personality. I am forever grateful to Eda & Seda for their extraordinary dedication to me. @edaafranci @sedayenigun

A post shared by Seyma (@seymasubasi) on

Για το πάρτι που ακολούθησε η 27χρονη φόρεσε ένα νυφικό φόρεμα του Naeem Khan, του Αμερικανο-Ινδού σχεδιαστή που λατρεύουν σταρ, πριγκίπισσες και Πρώτες Κυρίες, από τη συλλογή για την επόμενη Ανοιξη και Καλοκαίρι.

Σε στενή γραμμή, πολυτελές, σέξι, με δαντέλες διαφάνειες, ώμους έξω και εντυπωσιακή πλάτη, νεανικό και φίνο, ένα φόρεμα που η αξία του μπορεί να ξεπερνά τις 20.000 ευρώ, με αυτό το φόρεμα διασκέδασε στο πρώτο πάρτι η σύζυγος του Τούρκου μεγιστάνα των μίντια.

 

View this post on Instagram

👸

A post shared by Seyma (@seymasubasi) on

Και μπορεί Ατζούν και Σεϊμά να παντρεύτηκαν τη Δευτέρα, ωστόσο καθώς οι εορτασμοί συνεχίστηκαν και χθες, στο πάρτι έκαναν και μια… αναπαράσταση του γάμου με την 27χρονη να φορά ένα εντυπωσιακό νυφικό της Wera Wang.

Κλασικό αλλά σέξι με διαφάνειες, το νυφικό αυτό, η κυρία Αλιτζαλί το αγόρασε έναντι 4.500 ευρώ:

 

Και επειδή το Wera Wang ήταν ιδιαίτερα ογκώδες, μη επιτρέποντας στην κυρία Αλιτζαλί να διασκεδάσει με την ψυχή της το άλλαξε με ένα εντυπωσιακό Naeem Khan γεμάτο πέτρες. Νεανικό και σέξι, ίσως ήταν το καλύτερο απ’ όλα όσα φόρεσε:

https://www.instagram.com/p/BZQIuMjFqfg/

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS