CELEBRITIESSHOWBIZΠερισσότερες ώρες διαχρονικής μουσικής στον Active!

Περισσότερες ώρες διαχρονικής μουσικής στον Active!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Active καθιερώθηκε και αγαπήθηκε από τους ακροατές τόσο για την παρεμβατική του προσέγγιση σε ειδησεογραφική και αθλητική επικαιρότητα όσο και για τις μοναδικές μουσικές επιλογές από τη σύγχρονη και παλιότερη ελληνική μουσική. Αυτό, ακριβώς, το δεύτερο συνθετικό της συνταγής που έκανε τον Active να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή, ενισχύεται πλέον μέσα από το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Ο Active, μέσα από τις ενημερωτικές και τις αθλητικές του εκπομπές εξακολουθεί να στοχεύει στην σφαιρική ενημέρωση των ακροατών. Με παρεμβάσεις, αμεσότητα και τις απόψεις καταξιωμένων δημοσιογράφων του Φιλελευθέρου και της Goal ο Active διευρύνει την ενημέρωση και την προσαρμόζει στις ανάγκες της νέας εποχής.

Από την Δευτέρα, 04 Ιουνίου και κάθε πρωί η Βασιλική Χατζηαδάμου με την εκπομπή «Μουσική Αυλαία» θα κρατάει συντροφιά στο κοινό για τρεις ώρες καθημερινά από τις 9-12 με ξεχωριστούς καλεσμένους από το χώρο της μουσικής, πλούσιους διαγωνισμούς και όμορφα διαχρονικά ελληνικά τραγούδια.

Τη σκυτάλη παίρνει το απόγευμα ο Κωστής Μαραβέγιας που επιλέγει αποκλειστικά για τους ακροατές του Active την καλύτερη ελληνική μουσική από τις 2 έως τις 4 το απόγευμα.

Μείνετε συντονισμένοι στον Active στους 107.4 και τους 102.5 για έγκυρη ενημέρωση, αθλητικά με άποψη και διαχρονική μουσική, γιατί το καλοκαίρι είναι ACTIVE.

Συντονιστείτε και απολαύστε περισσότερες ώρες διαχρονικής μουσικής!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS