CELEBRITIESSHOWBIZΠέτρος Κωστόπουλος: Μήνυση και αγωγή σε Facebook και Instagram

Πέτρος Κωστόπουλος: Μήνυση και αγωγή σε Facebook και Instagram

Ο ένας διάσημος μετά τoν άλλoν βλέπουν τον εαυτό τους να πρωταγωνιστεί εν αγνοία τους σε διαφήμιση… bitcoin και να προτρέπουν τον κόσμο να επενδύσει στο κρυπτονόμισμα!

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο γνωστός παρουσιαστής.
Έξω φρενών είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος με την εμπλοκή του ονόματός του σε διαδικτυακή απάτη που έχει να κάνει με κρυπτονομίσματα. Η συγκεκριμένη απάτη που χρησιμοποιεί το πρόσωπό του έπεσε στην αντίληψη του παρουσιαστή, ο οποίος έγινε έξαλλος. Επιτήδειοι παρουσίασαν μέσω Facebook και Instagram δήθεν συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυπτε πώς κατάφερε να κερδίσει 2 με 3 εκατ. ευρώ, ενώ είχε πτωχεύσει. Και πως μάλιστα μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο μπόρεσε να επανέλθει μετά από τη χρεοκοπία. Ο παρουσιαστής έστειλε μήνυμα διαμαρτυρίας στις δύο εταιρείες, αλλά τελικά δεν κατάφερε να εμποδίσει τη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο Πέτρος Κωστόπουλος κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά των εταιριών Facebook και Instagram, τις οποίες θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνες για τον διασυρμό του.

Θύμα έπεσε τον περασμένο Ιούλιο και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ότι είδε το όνομά του σε διαφήμιση για επενδύσεις «Bitcoin» και μάλιστα τον έδειχναν να παροτρύνει τον κόσμο να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα. Ο παρουσιαστής με τη σειρά του κινήθηκε νομικά σε βάρος παντός υπευθύνου που εκμεταλλεύθηκε εν αγνοία του το όνομά του.

Στη φάκα της σχετικής απάτης έπεσαν και ο Φάνης Μουρατίδης μαζί με τη σύζυγό του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, οι οποίοι σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού και Οικονομικού Εγκλήματος βρίσκονται στη διαδικασία άσκησης όλων των νόμιμων δικαιωμάτων τους, με σκοπό να προσαχθούν ενώπιον των Αρχών και της Δικαιοσύνης όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Στη συγκεκριμένη λίστα προστίθεται και το όνομά του Στέφανου Τσιτσιπά. Οι επιτήδειοι, θέλοντας να προσελκύσουν κόσμο ανέφεραν ότι ο Έλληνας τενίστας δήθεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό για να «αυγατίσει» το εισόδημά του! Όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση στο Facebook «Είναι ο νεότερος παίκτης που κατατάσσεται στην κορυφή 10 από τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών του Τένις (ATP) και έχει υψηλόβαθμη σταδιοδρομία στον Νο. 5 στον κόσμο, καθιστώντας τον υψηλότερο στην κατάταξη στην Ελλάδα παίκτη στην ιστορία.

Πρόσφατα πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις, Το χρηματικό έπαθλο στο πρωτάθλημα ήταν 9 εκατομμύρια δολάρια και αποδεικνύεται ότι ο Τσιτσιπάς έχει ήδη βρει πώς να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα με επιτυχία. Πώς κι έτσι; Ενώ ψάχνει τρόπους για να κερδίσει και να πολλαπλασιάσει εισόδημα, βρήκε την πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin που ονομάζεται Bigmoney Rush. Ο Στέφανος εμφανίστηκε πρόσφατα στο ‘’Αλήθειες με τη Ζήνα’’ και μοιράστηκε πώς θα μπορούσε να κάνει χρήματα, παίζοντας στην πλατφόρμα» καταλήγει το κείμενο.

 

Το όνομά του Κρατερού Κατσούλη ήταν από τα πρώτα που μπήκαν στη λίστα των «χρυσοχέρηδων» τον περασμένο Μάη. Αναφέρει ότι «υπάρχει ένα δημοσίευμα όπου υποτίθεται ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος ήρθε στην εκπομπή μας και μας μίλησε για το πώς μπορεί ο καθένας να φτιάξει μια περιουσία. Αυτό όλο είναι μια μεγάλη απάτη. Ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν ήρθε καλεσμένος στην εκπομπή ουδέποτε μίλησε για τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχει μια παραποίηση προσώπων και γεγονότων. Ως εκ τούτου, όλα αυτά θα πρέπει και οφείλουμε να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης». Μεταξύ των διασήμων που βίωσαν στο πρόσφατο παρελθόν αυτήν τη δυσάρεστη εμπειρία ήταν η Ελένη Μενεγάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS