CELEBRITIESSHOWBIZΠοια Κύπρια έκανε δοκιμαστικό για το Survivor Πανόραμα!

Ποια Κύπρια έκανε δοκιμαστικό για το Survivor Πανόραμα!

Την Τετάρτη το απόγευμα στο κτήριο του ΣΚΑΙ, και συγκεκριμένα στο στούντιο της εκπομπής Survivor Πανόραμα πραγματοποιήθηκε το πρώτο δοκιμαστικό.

Την πόρτα του ΣΚΑΙ πέρασαν άνθρωποι από το δημοσιογραφικό χώρο, από προηγούμενα Survivor αλλά και άλλες εκπομπές του σταθμού. Συγκεκριμένα, για το Surviror Πανόραμα έκανα casting ο δημοσιογράφος και speaker στο Shopping Star, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Λάμπρος Κωνσταντάρας, η δημοσιογράφος Θάλεια Γιαννακοπούλου, η Τάνια Χριστοδουλίδου η οποία είναι η δασκάλα που ξεχωρίζει για την ευαισθητοποίηση και τις δράσεις της στο θέμα του bulluing, ο πρώην παίκτης του Survivor 1, Πάνος Αργιανίδης , ο πρώην παίκτης του Power of love, Παναγιώτης Θεοφίλου και η κύπρια παρουσιάστρια Κάλια Ελευθερίου.


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες της Πένυς Θωμοπούλου στο peoplegreece ,την Μπάγια Αντωνοπούλου θα πλαισιώνουν ακόμα δυο άτομα. Το πιο πιθανό είναι οι συμπαρουσιαστές της να μην είναι πρώην παίκτες του Survivor όπως συνέβη την προηγούμενη σεζόν με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, χωρίς όμως να αποκλείεται το εν λόγω σενάριο. Η Λάουρα Νάργες η οποία ήταν η επικρατέστερη για την εκπομπή, όπως πρώτοι σας γράψαμε, φαίνεται πως έχει «μπει στον πάγο».

Τα castings θα συνεχιστούν για να βρεθεί η κατάλληλη dream team σίγουρα όμως μέχρι την άλλη εβδομάδα τα άτομα που θα πλαισιώνουν την Μπάγια Αντωνοπούλου θα έχουν κλείσει. Το Survivor Πανόραμα είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS