CELEBRITIESSHOWBIZΠοιοί επιστρατεύθηκαν για την «μεταμόρφωση» της Πάμελα Άντερσον για την εμφάνιση της...

Ποιοί επιστρατεύθηκαν για την «μεταμόρφωση» της Πάμελα Άντερσον για την εμφάνιση της σε ελληνική εκπομπή! (pics)

Η Πάμελα Άντερσον, πριν λίγο, αποχαιρέτησε την Ελλάδα μας και πέταξε για τη βάση της στις ΗΠΑ. Το χθεσινοβραδινό γύρισμα για την πρεμιέρα του “It’s Showtime” ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία και μαζί με την Πάμελα θα δούμε το Σάββατο στις 21.00′ στο ΟΡΕΝ, τη Φουρέιρα και τον Βαγγέλη Κακουριώτη. Τι έγινε όμως πριν η αμεριμανίδα σταρ εμφανιστεί λαμπερή στο πλατό του Κοκλωνη;

Κυριολεκτικά επιστρατεύτηκαν τα “μεγάλα” μέσα για να μεταμορωθεί η 52χρονη σταρ, σε λαμπερή κουκλίτσα. Τα μαλλιά της ανέλαβε ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Πάμελα έμεινε κατ’ ενθουσιασμένη με τον Έλληνα κομμωτή. Όσο για το μακιγιάζ, για το οποίο η Πάμελα Άντερσον είχε πολλές ενστάσεις, τη λύση έδωσε η Απολλώνια Β. Το όνομα της Ελληνίδας make up artist λειτούργησε ως “άσσος στο μανίκι” για την ελληνική παραγωγή, γιατί η Απολλώνια Β είχε ξαναβάψει την Άντερσον πριν πέντε χρόνια στην Ύδρα, στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας.

Τέλος καλό, όλα καλά δηλαδή με τα “θέλω” της Άντερσον, η οποία έχει κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο της, επιτυχημένες ομολογουμένως, αλλά το χέρι που θα την βάψει, μπορεί να τις τονίσει ή να τις “εξαφανίσει”.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS