CELEBRITIESSHOWBIZΠοιος είναι ο σύντροφος της Έλενας Χριστοπούλου; (βίντεο)

Ποιος είναι ο σύντροφος της Έλενας Χριστοπούλου; (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η coach του GNTM Έλενα Χριστοπούλου η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας, αλλά και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Όταν η Ελένη τη ρώτησε τι χρειάζεται για να θεωρηθεί μία γυναίκα όμορφη, η Έλενα σημείωσε: «Χρειάζεται να ξυπνάς το πρωί εγώ είμαι αυτή που είμαι. Να λες είμαι όμορφη είμαι ωραία θα πάω μπροστά και μοσχομυριστή στην ψυχή και εξωτερικά. Εγώ έχω αρχίσει τα τελευταία δύο χρόνια και το κάνω γιατί το είχα ανάγκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Έλενα Χριστοπούλου μιλάει για τη μυθιστορηματική ζωή της

«Είχα αφήσει πολλά πράγματα πίσω μου. Πέρασα φάση μεγαλύτερη και από την ίδια τη ζωή… Ορισμένες φορές τρώμε ένα χάπι. Έφαγα ένα χάπι κι εγώ… Έκανα μία επιλογή, τελείωσε το χάπι αυτό και συνεχίζω τη ζωή τώρα κανονικά. Με χαρά και ευγνωμοσύνη», ανέφερε για το παρελθόν της

Πλέον η ίδια φαίνεται πως είναι ευτυχισμένη. Αυτό έκανε σαφές για την τωρινή της σχέση, τονίζοντας: «Στις προσωπικές μου σχέσεις έχω παταγώδη αποτυχία. Έχω βρει τώρα αυτό που ψάχνω σε μία σχέση. Για αυτό είμαι καλά!»

Νωρίτερα στο Πρω1νό προβλήθηκε το αποκλειστικό φωτογραφικό ρεπορτάζ του ελληνικού περιοδικού ΟΚ, με τα τρυφερά τετ α τετ της Έλενας με το νέο της αγαπημένο, Τόλη Κότση.

Μετά από όσα ανέφερε η Έλενα, η Ελένη Μενεγάκη της είπε για τις φωτογραφίες που είδε, όμως έδειξε «τακτ». Τότε ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Ποια είναι η γοητευτική Έλενα Χριστοπούλου, που εισέβαλε στο reality μόδας;

– Δεν είπα τίποτα… Κατά τύχη τον γνωρίζω.

– Το γνωρίζω και αυτό!

– Τον κοιτούσα και έλεγα “Κάνω λάθος;”… Άντε σας περιμένω και στο μαγικό μας μέρος!

Δείτε τι είπε αναλυτικά στην Ελένη περί σχέσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS