CELEBRITIESSHOWBIZΠοιους βασιλικούς τίτλους δικαιούνται να λάβουν τα παιδιά του Harry και της...

Ποιους βασιλικούς τίτλους δικαιούνται να λάβουν τα παιδιά του Harry και της Meghan;

Μετά τον ονειρεμένο γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, σειρά έχει η δημιουργία της οικογένειας. Τι θα συμβεί, όμως, αν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κάνουν παιδιά στο άμεσο μέλλον;

Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, τα παιδιά της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, ως δευτερότοκου δεν θα λάβουν τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας αλλά εκείνον του Λόρδου ή της Λαίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Meghan δε σταμάτησε να αγκαλιάζει τον πρίγκιπα Harry! Δες το ερωτευμένο ζευγάρι

Όπως είναι γνωστό, μόνον ο πρωτότοκος γιος του μεγαλύτερου γιου του Πρίγκιπα Καρόλου της Ουαλίας, δικαιούται τον συγκεκριμένο τίτλο.

Και φυσικά μιλάμε για τον πρίγκιπα Γεώργιο. Τα δύο μικρότερα παιδιά πήραν τον τίτλο του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας από την ίδια την Ελισάβετ. Βέβαια, υπάρχει ένα παραθυράκι στο πρωτόκολλο.

Αν ο Harry περιμένει να γίνει βασιλιάς ο Κάρολος, μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας για τα παιδιά του κι αυτό γιατί εκείνος που κατέχει τον τίτλο του βασιλιά μπορεί να δίνει τον εν λόγω τίτλο στα παιδιά και τα εγγόνια του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δε φαντάζεσαι πόσα χρήματα πήρε ο πατέρας της Meghan για να αποκαλύψει τα μυστικά της!

Βλέποντας πάντως την ιδιαίτερη σχέση της Ελισάβετ με την Meghan, δε θα μας φανεί περίεργο να δώσει τον τίτλο που θέλει στα παιδιά του αγαπημένου της εγγονού.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS