CELEBRITIESSHOWBIZΠώς σχολιάζει ο Γιώργος Θεοφάνους το τραγούδι του Παντελίδη με αναφορά στα...

Πώς σχολιάζει ο Γιώργος Θεοφάνους το τραγούδι του Παντελίδη με αναφορά στα κατεχόμενα

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες το καινούριο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, το οποίο ερμήνευσε σε συναυλία που έδωσε στη Κύπρο την περασμένη Παρασκευή.

Το τραγούδι το οποίο μιλά για την Κύπρο και συγκεκριμένα για τα κατεχόμενα, γράφτηκε από τον τραγουδιστή με στόχο να δείξει στο κοινό την αγάπη του για το νησί. Τελικά όμως η προσπάθειά του δεν αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πολλούς, καθώς θεωρήθηκε ως προκλητική.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν το τραγούδι αυτό, είναι και ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός Κύπριος μουσικοσυνθέτης,  μίλησε αποκλειστικά στον συνεργάτη μας, Γιάννη Χατζηγεωργίου και ανέφερε πως παρόλο που στο παρελθόν είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον τραγουδιστή, εντούτοις, αυτή η κίνησή του τον θίγει.

«Έχω μιλήσει με καλά λόγια για τον Παντελή Παντελίδη τα τελευταία χρόνια όπου και όταν ερωτήθηκα. Έπιασε τον παλμό της νεολαίας. Είναι εντυπωσιακό που γράφει επιτυχίες που αγγίζουν τόσο πολύ κόσμο. Θίγομαι όμως προσωπικά σαν Έλληνας και σαν Κύπριος, αλλά και σαν δημιουργός όταν ακούω κάποιον να χρησιμοποιεί με τόσο “άκομψο” τρόπο λέξεις απλά γιατί βολεύουν στην ομοιοκαταληξία».

Ο Γιώργος Θεοφάνους, εξήγησε μάλιστα ότι θυμώνει και με τους συμπατριώτες του, «Θυμώνω με τους συμπατριώτες μου που πήγαν, πηγαίνουν και μάλλον θα πηγαίνουν, ακριβοπληρώνοντας το εισιτήριο για να απολαύσουν τον Παντελή να “άδει”… “ Σαν σκάρτη γκόμενα να τριγυρνάς στα κατεχόμενα”» και πρόσθεσε, «Φαντάζομαι ότι είναι οι ίδιοι που θα πηγαίνουν στα κατεχόμενα παίζοντας τις οικονομίες τους στο καζίνο ή αγοράζοντας φτηνά τσιγάρα ή γεμίζοντας το αυτοκίνητο με φτηνή βενζίνη. Άλλωστε όλα τα “φτηνά” πάνε μαζί».

Τέλος, ανέφερε, «Ελπίζω να μην ακούσει το “τραγούδι” κανένας Ευαγόρας, κανένας Αυξεντίου, κανένας Σολωμός, κανένας Ισαάκ, κανένας Ελλαδίτης φαντάρος που έχασε τη ζωή του στα κατεχόμενα, καμιά μάνα που περιμένει ακόμα. Μάλλον ελπίζω να μην το ακούσει κανείς και ας ζήσει ο κ. Παντελίδης με μια επιτυχία λιγότερη».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS