CELEBRITIESSHOWBIZΠότε κάνει πρεμιέρα η σειρά του Λώρη Λοϊζίδη «Παραμύθι ν' αρχινήσει»;

Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά του Λώρη Λοϊζίδη «Παραμύθι ν’ αρχινήσει»;

Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς του Λώρη Λοϊζίδη «Παραμύθι ν’ αρχινήσει» έχουν ήδη ξεκινήσει, όμως οι φήμες για το πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά δίνουν και παίρνουν.

Αρχικά, η σειρά ήταν προγραμματισμένη να βγει στον αέρα αρχές Νοεμβρίου. Ακολούθως, η ημερομηνία μετατέθηκε για Δεκέμβριο και οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν λόγω των καιρικών συνθηκών το μετέθεσαν για Ιανουάριο.

Παρόλα αυτά, η απόφαση του Alpha Ελλάδος να βγάλει στον αέρα τη δραματική σειρά «Η λέξη που δεν λες», έδωσε για ακόμα ένα μήνα παράταση στην πρεμιέρα του σίριαλ «Παραμύθι ν’ Αρχινήσει», ενώ φήμες τώρα αναφέρουν ότι η σειρά ίσως κάνει πρεμιέρα όχι αυτή την τηλεοπτική σεζόν αλλά την επόμενη, δηλαδή τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ο λόγος, σύμφωνα με τις φήμες, είναι το γεγονός ότι ο Alpha Ελλάδος θεωρεί τη σειρά ένα από τα δυνατά χαρτιά του και κάνει δεύτερες σκέψεις για να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα την επόμενη σεζόν.

Πηγές από τον Alpha Κύπρου, πάντως, δεν επιβεβαίωσαν τις φήμες στο Like.com.cy, αναφέροντας ότι η πρεμιέρα θα γίνει βάσει του προγραμματισμού, δηλαδή μέσα Μαρτίου.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS