CELEBRITIESSHOWBIZΠρεμιέρα για το «Rising Star»: H εντυπωσιακή έναρξη του διαδραστικού show και...

Πρεμιέρα για το «Rising Star»: H εντυπωσιακή έναρξη του διαδραστικού show και όλα όσα έγιναν στο πρώτο live

Χθές Κυριακή, πήραμε μια πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο «Rising Star» του Αντέννα.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε το πρώτο live, μέσα από το οποίο η συμμετοχή των τηλεθεατών ήταν άμεση. Οι διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν πίσω από τον ψηφιακό τοίχο, ενώ με τη βοήθεια των τηλεθεατών αλλά και της κριτικής επιτροπής ορισμένοι από αυτούς κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Μέσω της εφαρμογής για smartphone που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το show, το κοινό είχε την ευκαιρία να ψηφίζει τους καλλιτέχνες έτσι ώστε ο περιβόητος τοίχος να σηκωθεί και να βρεθούν μπροστά στους τέσσερις κριτές.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος θα εμφανίστηκε στο εντυπωσιακό πλατό και καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό στο πρώτο live show του Rising Star. Στην συνέχεια παρουσίασε τους τέσσερις κριτές που είναι ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας.

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα πειράγματα μεταξύ της κριτικής επιτροπής αλλά και του παρουσιαστή.

Όσο για το backstage, η Καλομοίρα φορώντας ένα κατακκόκινο στενό φόρεμα καλησπέρισε τους τηλεθεατές έχοντας τον ρόλο της… «social media queen» όπως η ίδια αποκάλεσε τον εαυτό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS