CELEBRITIESSHOWBIZΠρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Να γιατί θα καθυστερήσει ο μήνας του...

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Να γιατί θα καθυστερήσει ο μήνας του μέλιτός τους!

Ο απόηχος του γάμου της χρονιάς, ακόμη να σβήσει και όλοι τώρα, ανυπομονούν να δουν το ζευγάρι να ταξιδεύει για μήνα του μέλιτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη επίσημη φωτογράφιση του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle ως παντρεμένο ζευγάρι!

Ωστόσο το γαμήλιο ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα πρέπει να περιμένει, καθώς σήμερα την Τρίτη, το νιόπαντρο ζευγάρι θα παραστεί στο garden party για τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου. Αυτή μάλιστα, θα είναι η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ως Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ!

Αν και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έχει γεννηθεί Νοέμβριο, το πάρτι στο παλάτι θα γίνει στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί με αφορμή τα 70ά του γενέθλια, για να τιμηθεί ως επικεφαλής και υποστηρικτής φιλανθρωπικών οργανώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο eBay η μπομπονιέρα του Χάρι και της Μέγκαν! Πόσο κοστίζει να την αποκτήσετε;

Οικοδέσποινα στο garden party θα είναι η 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, που αναμένεται να υποδεχθεί περισσότερους από 6.000 καλεσμένους, οι οποίοι προέρχονται από φιλανθρωπικές οργανώσεις που στηρίζει ο πρίγκιπας Κάρολος. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που η Μέγκαν Μαρκλ θα δώσει το παρών της, ως μέλος της βασιλικής οικογένειας πια, σε ένα από τα ετήσια πάρτι της βασίλισσας που πραγματοποιούνται στους κήπους του παλατιού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Like.com.cy, το παρών του στο garden party θα δώσει και γνωστός Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας που ζει στην Αγγλία.

Όσον αφορά στο ταξίδι του μέλιτος των νιόπαντρων, παραμένει άγνωστος ο τόπος όπου θα ταξιδέψουν, αν και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ίσως ταξιδέψουν στη Μποτσουάνα και κατά πάσα πιθανότητα στο πολυτελές καταφύγιο σαφάρι που είχαν επισκεφθεί πέρσι τον Αύγουστο, λίγους μήνες πριν ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS