CELEBRITIESSHOWBIZΠριγκίπισσα Ευγενία: Τι αντέγραψε από τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν;

Πριγκίπισσα Ευγενία: Τι αντέγραψε από τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν;

Αφού ανέβαλαν για λίγο τον γάμο της για να μην συμπέσει με αυτόν του πρίγκιπα Χάρι και της Μαρκλ, η πριγκίπισσα Ευγενία του Γιορκ και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Τζακ Μπρούκσμπανκ, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Οκτώβριο.

Η κόρη του πρίγκιπα Ανδρέα και της Σάρα Φέργκιουσον είναι αρραβωνιασμένη με τον Μπρούκσμπανκ από τον Ιανουάριο, ενώ οι δυο τους ήταν ζευγάρι για αρκετά χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το νέο σπίτι που έκανε δώρο η βασίλισσα στον Harry και τη Meghan (εικόνες)

Ο νέος βασιλικός γάμος που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον όχι λόγω του ζευγαριού που παντρεύεται αλλά λόγω των καλεσμένων μεταξύ των οποίων θα είναι φυσικά ο Γουίλιαμ και η Κέιτ, ο Χάρι και η Μέγκαν.

Οι λεπτομέρειες του βασιλικού γάμου που σταδιακά δίνονται στη δημοσιότητα από το παλάτι, αναφέρουν ότι το ζευγάρι δε θα διστάσει να τεθεί σε σύγκριση με τον Χάρι και τη Μέγκαν, αφού ο γάμος τους θα έχει πολλές ομοιότητες.

Καταρχάς θα τελεστεί στο παρεκκλήσι St. George’s στο Κάστρο του Γουίνσδορ, εκεί όπου παντρεύτηκαν ο Χάρι και η Μέγκαν.

Και όπως ακριβώς έκαναν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, το μελλόνυμφο ζευγάρι θα καλέσει κάποιους κοινούς θνητούς στον γάμο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Kate Middleton είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη από τη Meghan Markle;

Βέβαια, ο Χάρι και η Μέγκαν, επέλεξαν μια σειρά ανθρώπων που είχαν κάποια σχέση με τις φιλανθρωπικές τους δραστηριότητες ως καλεσμένους.

Η Ευγενία και ο σύζυγός της, θα πρωτοτυπήσουν καλώντας στον γάμο τους 1.200 τυχερούς κοινούς θνητούς που θα προκύψουν μέσω κλήρωσης.

Oι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν μια αίτηση με τα στοιχεία τους και στη συνέχεια θα μάθουν αν είναι οι τυχεροί που θα δουν από κοντά το ζευγάρι αφού θα στέκονται μέσα στους κήπους του Κάστρου.

Μια ακόμα ομοιότητα του νέου γάμου με εκείνου του Χάρι και της Μέγκαν θα είναι ότι το ζευγάρι θα κάνει βόλτα με άμαξα αμέσως μετά την τελετή.

Ποια είναι λοιπόν η πριγκίπισσα Ευγενία;

Δεν είναι κάποια από τις σταρ της Βασιλικής Οικογένειας της Αγγλίας και δεν έχει κάνει τίποτα για να κάνει τη διαφορά και να ενθαρρύνει τη δημόσια αγάπη.

Είναι ένα από τα λιγότερα δημοφιλή άτομα στο παλάτι, ενώ οι στιλιστικές της επιλογές συνήθως προσελκύουν αρνητικά σχόλια.

Ο σύζυγός της φαίνεται καλός τύπος, αλλά είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό. Ο Μπρούκσμπανκ είναι πρώην μάνατζερ σε μπαρ. Είναι κοινός θνητός και δεν θα πάρει έναν τίτλο μετά τον γάμο, αλλά η οικογένειά του έχει πολλά χρήματα.

Αυτή την περίοδο εργάζεται ως εκπρόσωπος της τεκίλας Casamigos του Τζορτζ Κλούνεϊ.

(Getty)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS