CELEBRITIESSHOWBIZΠρώην παίκτρια του Power of Love είναι ζευγάρι με γνωστό αστρολόγο (εικόνες)

Πρώην παίκτρια του Power of Love είναι ζευγάρι με γνωστό αστρολόγο (εικόνες)

Η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα πρωτοσυστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Power of Love. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αγάπης έχει σπουδάσει αστρολογία στο Κάιρο. Η Γκαμπριέλα δουλεύει επαγγελματικά ως αστρολόγος και μάλιστα λέει τα χαρτιά και σε celebrities αλλά και σε δικούς της ανθρώπους, σε Αθήνα και Μύκονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of love -Απίστευτη ανατροπή! Η αποχώρηση και ο αγαπημένος παίκτης του κοινού

Η πρώην παίκτρια μίλησε στο περιοδικό You και στον Γιώργο Κακογιάννη πως στο πείραμα της αγάπης δε βρήκε το άλλο της μισό, χωρίς όμως να την επηρεάζει, αφού είναι σε σχέση. «Τον βρήκα έξω. Από το καλοκαίρι είχα ξεκινήσει μία σχέση με τον αστρολόγο Άρη Παπαδόγιαννη.

Κάποια στιγμή τα σπάσαμε γιατί δεν μπορούσαμε να συναντηθούμε λόγω ωραρίων, πήγα στην Τουρκία και εκεί τα σπάσαμε πιο πολύ. Δεν μιλάγαμε για κάποιο διάστημα, αλλά είδε ότι είμαι εντάξει και είμαστε καλύτερα απ΄ ότι πριν», εξήγησε η Γκαμπριέλα μιλώντας για τον τρόπο που γνωρίστηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώρος Παναγίδης: Παραδέχθηκε τι συμβαίνει στη σχέση του με την Αθηνά Χρυσαντίδου

«Γνωριζόμασταν από παλιά, με είχε καλέσει να μιλήσω για τους πίνακές μου στην εκπομπή του στο High TV ‘’Η ώρα του Άρη’’ και να τοποθετηθώ σε κάποια αστρολογικά θέματα», πρόσθεσε.

Η σχέση τους είναι σοβαρή και το ζευγάρι θέλει να την επισημοποιήσει με γάμο. «Ναι αν όλα πάνε καλά, θα παντρευτούμε στη Μύκονο, γιατί εκεί δουλεύουμε το καλοκαίρι. Θα ήθελα να παντρευτώ όταν τα επαγγελματικά μου θα έχουν μπει σε μία ροή, θα έχω βγάλει τα χρήματα που θέλω για να μεγαλώσω με αξιοπρέπεια τα παιδιά μου…», κατέληξε η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS