CELEBRITIESSHOWBIZΠρόωρο τέλος για σειρά του Αντρέα Γεωργίου;

Πρόωρο τέλος για σειρά του Αντρέα Γεωργίου;

Συναγερμός έχει σημάνει στον ALPHA με αφορμή τις χαμηλές πτήσεις του «Κόκκινου Νυφικού». Σύμφωνα με τα αθηναϊκά δημοσιεύματα, η σειρά, την περασμένη βδομάδα, σημείωσε ποσοστό 13,6% στο σύνολο του κοινού και 13,3% στις ηλικίες 15-44 ετών.

Η συμφωνία μεταξύ των συντελεστών και του καναλιού είναι για την παραγωγή 10 επεισοδίων και εφόσον πάει καλά θα πάρει το «πράσινο φως» για άλλα 10+10 επεισόδια. Σύμφωνα με τις πρώτες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, οι ιθύνοντες σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο η σειρά, να μην ξεπεράσει τα δέκα επεισόδια και να ολοκληρωθεί εκεί, εάν και εφόσον συνεχίσει να σημειώνει χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Το σίγουρο είναι ότι το κανάλι θα εξακολουθήσει να τη στηρίζει -κάνοντας και κάποιες απαραίτητες αλλαγές- ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι. Από την πλευρά του, ο Κούλλης Νικολάου, διέψευσε το κόψιμο της παραγωγής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θεωρώ ότι απέτυχε το “Κόκκινο νυφικό”. Όπως όλες οι σειρές, έτσι κι αυτή θέλει τον χρόνο της. Αν δεν προβληθεί το 5ο επεισόδιο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα συνεχίσουμε ή όχι στο 11ο, 12ο κλπ.».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS